Dagens önskan.

image398

Solen skiner och vädret är underbart! Idag blir det skinnjackan!!! Hade dock gärna haft ett par Acne Luv i min garderob.. Dagens önskan består av jeansen från Acne Luv, bag Luella, nagellack OPI, casuals Converse, tisha H&M och örhängen Topshop.. Ha en bra dag!!!

Forever 21.

image397


Underbara skoletter  från Forever 21.. Blir nog helt enkelt tvungen att klicka hem ett par stycken senare ikväll.. Otroliga priser och äntligen skickar de till Sverige. Ta dig en titt du också på forever21.com

080228

Idag har Maria namnsdag, dvs jag och resten av Sveriges brudar.. Grattis alla Maria!!!


Axcent.

image395

Detta underbara klockur från Axcent finns nu i butik.. Har länge funderat på att köpa ett antikt ur och hänga i en kedja men har aldrig haft turen att hitta något.. Kanske ska ska slå till på det här.. Vill ha!!!

080227

Regnet hänger i luften men orkar inte riktigt komma fram, och skönt är väl det.. Sitter just nu på jobbet men ska snart smita iväg på en kortare shoppingrunda under lunchen.. Ska kika in en sväng på Weekday i förhoppning om att vårsortimentet har kommit och ta en snabbis förbi H&M Trend.. I helgen blir det förhoppningsvids shopping med syster om vädret och budgeten tillåter.. Hoppas ni får en kanonbra dag!

Kuvert från UO!

Smycka dig med kuvert från UO.. Såg att Elin äntligen hade klickat hem sin favorit igår från 82, och jag är riktigt sugen på det här halsbandet.. Tyvärr skickar UO inte till Sverige i dagsläget, typiskt! Får ta mig en runda till Biblioteksgatan i eftermiddag och se om jag kan ha tur och hitta det där.. Visst skapar det vill-ha känslor!!!

image393

Dagens önskan.

Tråkigt väder idag men det trotsas av mig i hopp om bättre väder i eftermiddag! Såhär hade jag gärna varit klädd idag... Jeansshorts Levis 501, blommig top Topshop, örhängen UO, heels Chloé, väska Marc Jacobs och strumpbyxor Falke. Nu ska jag kila till skolan för ytterligare lite projektarbete.. Ha en bra dag!!!

image390

Vårkänslor!

Snart är det Mars och idag hörde jag tillochmed fåglarna kvittra ute.. Hur härligt som helst och fort går det.. Känns skönt att man äntligen kan klä sig lite tunnare och ändå inte frysa... Love spring! Ikväll har jag suttit med en uppsats som måste in på måndag och det känns som att jag inte kommer någon vart alls men allting känns så mycket lättare när man har vårkänslor i kroppen.. Imorgon ska jag en runda till universitetet på förmiddagen och senare ska jag ta en lång promenad på stan och kanske en långfika i Kungsan! Ska bli riktigt härligt... Kanske ska försöka få med mig systeryster som har suttit hela veckan med huvudet i böckerna.. Känns som att hon behöver komma ut lite..

Nu ska jag hoppa i duschen och sen avverka några avsnitt av Private Practice innan det är dags att sova.. Sov gott!

080223

Solen skiner ute och allt är bara så underbart.. Dessvärre sitter jag inomhus för tillfället, men ska snart ta en lång promenad.. Senare ska jag ladda inför party ikväll! Har nu på förmidaggen sytt klart min klargula vippiga kjol. Blev rikigt fin och nu ser jag fram emot att klä upp mig inför kvällen. Ska träffa tjejerna för fördrink vid halv sex och senare vidare på middag och party hos Maria... Hoppas er kväll blir toppen!!!

Dagens önskan.

image389


Sommaren är på gång, helt klart! Riktigt skönt och soligt har det varit hela kvällen.. Har varit och köpt tyg till en kjol på stan så ska strax sätta mig och försöka få ihop nått fint till Marias party imorgon.. KVällen närmar sig också men den blir lugn för min del.. Är helt slut efter veckan som gått..

Så här hade jag gärna sett uta idag! Stentvättade jeans, linne och heels Topshop, väska Miu Miu, solglasögon UO och halsband från Net-a-Porter. Älskar de röda heelsen från Topshop. Riktigt fina till brunbrända ben nu i vår och sommar.. Nu ska jag sätta mig vid symaskinen... Hoppas på update senare. Hoppas ni får en toppenkväll!

080222

Äntligen fredag! Skönt ska det bli att bara ta det lungt ikväll och ladda upp inför Marias party imorgon. Idag fyller Caroline år, en utav mina närmaste vänner på universitetet. Grattis Caroline! Hoppas din dag blir toppen.. Min dag blir dock inte lika toppen, skolarbete och åter skolarbete väntar hela dagen så jag ser inte fram emot att hoppa i duschen och ge mig iväg. Glad blir jag iallafall när jag tittar ut genom fönstret på termometern och ser att det är åtta plusgrader ute. Lycka! Idag inviger jag nog nya skinnjackan...

Nu måste jag rusa.. Ha en bra dag!

080221

Riktigt trött idag! Skolan tar snart kol på mig tror jag.. Idag blir det iallafall en runda till universitetet och senare träning. Måste hinna en runda på stan också och leta present till Maria, tjejkompis som förövrigt fyllde 25 år igår.. Grattis igen Maria! På lördag blir det middag och party hos henne, ska bli riktigt kul.

Bloggningen går sådär just nu som ni kanske märker men mina MAC kunskaper är fortfarande för knapphändiga för att vara bra, men jag jobbar på det.. Ska försöka uppdatera med lite outfitbilder senare.. Hoppas ni får en toppendag!

Vardagslyx!

image388

Har hittat en rikigt bra hårinpackning från Schwartzkopf Gliss som är grymt bra och riktigt billig. Den heter hair repair och är helt oslagbar! Kommer inte slänga massa pengar på dyra hårimpackningar för en bra tid framöver... Nu har jag hittat min älskling. Testa den du också!!!




080219

En dag utan dator och jag får redan panik! Som tur är fick jag låna en MacBook av kusinen över helgen så jag ska antagligen överleva trots att jag är PC-människa.. Hoppas på att pojkvännen fixar problemet snart.. Just nu sitter jag på jobbet.. Arbetar mina sista dagar med värdering nu innan jag får kliva över på capital markets och jobba med transaktioner. Ska bli otroligt kul! Senare ikväll ska jag en runda till gymet och senare blir det mys med Elin, O och D. Hoppas er tisdag har varit toppen såhär långt!

Älskade Miu Miu!

image387

Underbara, underbara Miu Miu, skapar ett otroligt ha-begär! Inte sant?! Passar enligt mitt tycke både till en casual och uppstyrd outfit.. Finns att klicka hem på styledrops.com...Vill ha!

Bild: StyleDrops

080218

Usch! Kan man ha mer otur? I morse kraschade min dator för andra gången på ett halvår så jag är inte världens gladaste just nu.. Att köpa ny dator var väl inte vad jag önskade just nu. Men allt blir inte alltid som man har tänkt sig.. Nu sitter jag hemma hos Elin och försöker komma på vilken jag ska köpa men ger snart upp eftersom jag inte är världens bästa på datorer, haha.. Hoppas att min otur vänder snart!

82.

Dessa underbara smycken kommer från 82, och säljs på KyssJohanna.se. Älskar armbandet med kuvertet och peaceörhängena som precis har kommit in.. Kommer definitivt att klickas hem, kanske redan ikväll.. Vilken accessoar gillar ni bäst?
image385

Änglavingar.

image383

Änglavingar i alla dess former kommer vara en av vårens och sommarens hetaste accessoarer. Halsbandet nedan är från CC SKYE och kan enkelt klickas hem från KyssJohanna.se. Just nu är det dessutom nedsatt pris.. Kommer nog att komma i min ägo inom en snar framtid.. Visst är det underbart!

080217

Rätt låtar som gick vidare i gårdagens melodifestival? Tja, jo det tycker jag.. Tvillingarna va asgrymma och givna en plats i Globen. De är helt klart mina favoriter så här långt.. Hos Elin och O blev det en hel del vin och bagetter med kräft- och krabbröra, mums! Blev ganska sent hem och det känns idag.. Riktigt segt att komma upp, men tvätt och städning väntade så vi va tvungna att masa oss upp. Äntligen klar, så nu ska jag bara slappa en stund innan det blir en runda till gymet.. Ikväll blir det myskväll framför tv:n. Ha en fortsatt mysig söndag!

Dagens önskan.

image382
´
Melodifestivalenens andra deltävling närmar sig.. Nu är det bara några timmar kvar tills det drar igång. Jag och D ska till Elin och O på middag och jag skulle gärna vilja se ut såhär ikväll. Jeans Chloé, linne Acne, heels Steve Madden, örhängen UO, väska Botkier och nagellack OPI. Hoppas er kväll blir toppen!

080214

Alla hjärtans dag! Ska snart smita iväg till universitetet på en tidig föreläsning.. Senare blir det lunch med Hanna, som är hemma från Valencia över helgen. Ska bli rikigt kul att träffa henne.. Ikväll blir det trerätters och party! Det här skulle jag vilja ha på mig, alla hjärtans dag 2008. Mc-jacka H&M, skinny jeans Topshop, balerinas med kilklack Vagabond (kommer jag absolut att köpa inom kort), geekbrillor Initium, fjäderhalsband Brosch, väska Birdy Num Num och tischa H&M. Hoppas ni alla får en underbar alla hjärtans dag!!!

image380

Dagens outfit.

image379

Har äntligen kommit hem efter en riktig genomkörare på gymet.. Kul att man har kommit igång med träningen igen, känns rikigt bra! Nu ska jag snart iväg till kusin Marcus men passar på att uppdatera med dagens klädval innan jag smiter.. Cheap Monday jeansen användes för första gången och som förväntat kommer de bli en favorit. Till dem hade jag t-shirt H&M Organic Cotton, kofta Resteröds, halsband Pilgrim och casuals Converse. Hoppas ni får en toppenkväll.. Bye Bye!


080213

Skönt med sovmorgon idag.. Men nu är det snart dags för mig att bege mig till universitetet på föreläsning. Senare blir det träning med Elin och efter det en runda till kusin Marcus.. Va så otroligt länge sedan vi sågs så det ska bli kul.. Nu måste jag hoppa i duschen.. Uppdaterar med mitt klädval för dagen senare.. Inviger mina nya jeans från Cheap Monday.. De kommer bli en favorit i garderoben känner jag redan.. Ha en bra dag!


Vitaminkick!

image377

GULT är utan tvekan vårens nya trendfärg för tjejer! En riktig vitaminkick som färgar av sig på säsongens allra trendigaste plagg och accessoarer. Malin Lundberg (trend- och skönhetsredaktör för PLAZA Kvinna) tipsar om fina plagg i dagens CITY Stockholm. Allt från ljusgult till rikigt klargult går hem.. Ju fler gula plagg som dyker upp, desto mer gillar jag det.. Kommer du haka på?

Bild: CITY Stockholm

Shoppat.

image376


Update. Äntligen kommer lite bilder på gårdagens inköp.. Jeansen från Cheap Monday va ett rikigt fynd, tänk om man kunde göra sånna jämt! Heelsen från H&M är grymma och kommer passa som klippt till jeansen och deep-neck linnet (inte på bild). Skipantsen inhandlades förra veckan men ändå värda att påpekas.. Nu blir det lite mys framför tv:n.. Hoppas er kväll blir toppen!

080212

God morgon! Sitter på jobbet och försöker få i mig lite frukost.. Blev ganska sent igår kväll så jag har inte riktigt vaknat ännu.. Igår eftermiddag gick jag och Elin en runda på stan.. Shoppingtokig som man är kunde jag inte låta bli att göra av med pengar.. Fyndade ett par grå stentvättade jeans från Cheap Monday på Weekdays rea.. Riktigt grymma och oförskämt billiga. På H&M Trend hittade jag ett svart deep-neck linne och ett par heels med platå. Eftersom tiden var knapp igår kväll hann jag inte få ut bilder, men jag ska göra ett nytt försök i eftermiddag. Hoppas ni får en rikigt bra dag!

080211

image375

Idag sitter jag på jobbet på förmiddagen, men ska snart springa iväg till universitetet.. Har ägnat delar av förmiddagen till att spana efter en ny mobil.. Mitt abonnemang går ut snart och jag vill gärna byta... Skulle vilja ha en SonyEricsson igen.. Tröttnar så fort på mobiler så den här gången måste det bli någon rolig och färgglad. Funderar på den nya ROSA walkmanmobilen W580i... Visst är den tjejig!!! Senare i eftermiddag blir det fika med Elin på stan och eventuellt lite shopping om budgeten tillåter.. Hoppas på att Scorett har fått in pumpsen med träklack. Vill ha!



Etno vibes.

image374

Inspiration! Scorett överaskar inför våren med sin nya kollektion soft etno vibes. Pumpsen är mina absoluta favoriter och om jag känner mig själv rätt kommer de finnas i min garderob inom en snar framtid.. Armbanden och väskorna kommer från Tiamo och är även de oerhört tilltalande. Tror definitivt att det blir en runda på stan idag.. Ta dig en sväng du också!

Dagens önskan.

image366

Har precis vart och tränat, oerhört skönt att komma igång på morgonen.. Mina helger har annars en tendens att bli väldigt slappa, men det ska det bli ändring på nu. Eftermiddagen skulle jag gärna spendera med att gå och strosa på stan, får se om jag får med mej pojkvännen på en runda... Är rikigt sugen på att plocka fram jeansjackan från garderoben, så såhär hade jag gärna klätt mig idag.. Jeansjacka Levis, highwaist-jeans Acne, peep-toes Marni, väska Jas MB, body American Apparel, armband Topshop, geekbrillor Prada och nagellack Essie. Ha en bra dag!

080208

TENTADAGS, och jag är så nervös. Bara fyra tentor kvar på utbildningen, nu är inte rätt tid att få kalla kårar.. Men jag har hunnit plugga ganska mycket inför den här tentan trots ansträngda försök att slippa, så föhoppningsvis går det nog bra! Senare blir det party med vännerna.. Hoppas ni får en fortsatt bra dag. Nu ska jag springa iväg till universitetet. Wish me luck!

Update.

image365

Hemkommen från Elin och grymt hungrig, så nu ska jag ut i köket och försöka koka ihop nått gott. Det här hade jag på mig idag! Highwaistjeans Acne, linne Topshop Kate Moss, kofta mammas gamla, skarfs BZR, nagellack Mavala - Milano och stövlar Vagabond. Hoppas ni får en skön kväll!

U.O.

Väl inne på Urban Outfitters hemsida kan man bli fast i timmar, och att överge pluggandet för modespan är aldrig fel.. Hittar som vanligt en massa underbara accessoarer som jag gärna skulle ha i min ägo. Tyvärr så skickar de inte overseas så jag får helt enkelt sikta in mig på en resa till USA inom kort. Älskar fickuret i kedja, och de sensuella örhängena.. Geekbrillorna är helt i stil med de som jag har tänkt mig, och dessutom i linje med min ekonomi. Vet att min syster är måttligt förtjust i vingörhängena, och jag håller helt klart med henne om att de är grymma. Klockan från Casio ligger också långt upp på önskelistan.. Vilken accessoar är din favorit?

image364

080207

Trött på att plugga nu, men i morgon är det tentadags och sen ledigt nästan en månad innan plugget kör igång igen. Det ska bli så otroligt skönt.. Har varit i skolan en stund på morgonen och nu sitter jag hemma hos Elin. Vi har oerhört kul ihop jag och min syster och just nu tar vi varje tillfälle som finns att umgås. Även om det denna veckan har handlat om tentaplugg.

I helgen och nästa vecka kommer aktiviteterna som tur är bli annorlunda. Längtar efter shopping i söders second hand butiker! Hoppas på att kunna göra några efterlängtade fynd. Är bland annat på jakt efter några sköna geekbågar samt en portfölj i skinn. Hoppas på jaktlycka!

Nu måste jag återgå till böckerna! Uppdaterar med dagens outfit senare.. Ha det bra sålänge!


Dagens önskan.

Regnigt ute idag! Tur att jag får sitta inne och plugga?! Men det är bara att hålla humöret uppe och köra på för tentan närmar sig och också roligheterna efteråt. Idag vill jag se ut så här! Tisha Marc Jacobs (en absolut favorit), mc-jacka H&M (som förövrigt nu blivit min), skinny-jeans Topshop, tygskor Laredoute, örhängen Topshop och portfölj Filippa K (vill ha). Ha en bra dag!
image361

Lamilla.

image356image357

Som inbiten Växjöbo måste jag ta tillfället i akt att framhålla Lamilla. Två växjötjejer har slagit sina geniknölar samman och skapat underbara kreationer, allt från kjolar och klänningar till tishor med tryck. Älskar det sensuella över bilderna och de vackra miljöerna.. Vad tycker ni?

image358image359image360

Bild: Lamilla

080205

Tiden bara tickar iväg, snart har en hel vecka av februari gått.  Men jag röstar för vår nu så för min del får det gärna bli både april och maj, och de fort! Min vårkänsla bara bubblar i mig och jag längtar tills jag får börja bygga upp sommargarderoben. Har varit ganska dålig på att spana på stan på senaste tiden men det ska det definitvt bli ändring på så fort tentan är avklarad på fredag!

Till helgen blir det förhoppningsvis lite party och vad passar då bättre än att redan nu börja fundera på partyoutfiten. Än sålänge tycker jag att det funkar att helt klä sig i svart och så här hade jag gärna varit uppsnoffad! Klänning Monki, overknees Topshop, clutch och pumps Marc Jacobs, armband MiuMiu och örhängen UO. För att lätta upp det svarta funkar det utmärkt att sätta färg på accessoarerna.. Jag tycker att guld är optimalt!

image353

Året som gick...

Syster Elin (http://flickanelins.blogg.se) utmanar mig med ett test, på vad förra året bjöd på så ,shoot!

1. Gjorde du något i år du aldrig gjort förut? nej ingenting (usch vad trist)
2. Höll du några av dina nyårslöften? haha, nej kanppast
3. Blev någon / några av dina vänner föräldrar i år? nej
4. Dog någon som stod dig nära? ja
5. Vilka länder besökte du? Turkiet, Danmark (inga höjdar destinationer inser jag plötsligt!)
6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008? en lång och härligt varm vår
7. Vilket datum år 2007 kommer du alltid att minnas? 1/5-07
8. Vad var det största du gjort 2007? blivit en bättre vän
9. Största misstaget? inget som jag kommer ihåg iallafall
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? nej, bara några mindre magknip
11. Bästa köpet? fransväskan från ZARA
12. Vad spenderade du mest pengar på? utlandsresor, kläder
13. Gjorde någon dig riktigt glad? ja, min famlij på många sätt!
14. Vilken låt kommer alltid att påminna dig om år 2007? oh laura - Release me
15. Var du gladare eller ledsnare jämfört med tidigare år? ingen skillnad
16. Vad önskar du att du gjort mer? umgåtts med famlijen
17. Vad önskar du att du gjort mindre? impulsshoppat
18. Hur tillbringade du julen? vänner, familj & släkt
19. Blev du kär under 2007? nej (har pojkvän)
20. Hur många one-night-stands? inga
21. Favoritprogram på tv? greys anatomy, one tree hill
22. Hatar du någon nu som du inte hatat i början av året? nej
23. Den bästa boken du läste i år? carolina gynning, egogirl
24. Största musikaliska upptäckten? ingen tyvärr, även om jag önskar att jag kunde sjunga
25. Något du önskade dig och fick? haha, ja en ny plånbok från Rizzo
26. Något du önskade dig men inte fick? macbook (ska köpas, haha)
27. Årets bästa film? the holiday
28. Vad gjorde du på din födelsedag? drack drinkar med mina närmaste vänner
29. Finns det någon som gjorde ditt år ännu bättre? min familj, mina vänner och min pojkvän
30. Vad fick dig att må bra? sommar
31. Vilken kändis var du mest sugen på? ingen direkt
32. Vem saknade du? smulan (min första häst)
33. De bästa nya människorna du träffade? jättemånga nya underbara vänner under 2007

Mycket kul test! Man inser helt plötsligt vad man helt och hållet har missat... Massor med saker som jag måste se till att uträtta under 2008..

Sandra Backlund A/W 08

Det är kanske inte så konstigt att många betraktar Sandra Backlund som en konstnär, om än med kläder som uttryckssätt. Under modeveckan visades flera olika kreationer ur den nya kollektionen. Plaggen är som konstverk, nästan "för" fina och ömtåliga för att bäras som kläder. Love them!


image352

080204

Idag tog jag sovmorgon! Tyvärr blir jag tvungen att sätta huvudet i böckerna och läsa hela förmiddagen innan jag måste iväg en runda till universitetet för att skriva projektarbete. Men förhoppningsvis så har jag lite motivation kvar i mig... Senare ikväll blir det förhoppningsvis en runda till gymet med syster Elin om hennes förkylning har lagt sig något, vi får se.. Uppdaterar med dagens klädval senare, nu måste jag fortsätta att plugga!

Ha en bra dag!


New season 08.

mytheresa.com ger oss en glimt från catwalken! Trendrapporten inför vår och sommar visar på färgstarka klänningar, kraftiga mönster, skira tyger, retro, hippie, markerade midjor och blommigt. Miniklänningar i naturnära färger är också något som man inte får missa. Här syns designers som Missoni, Marc Jacobs, Lanvin, Marni, Roberto Cavalli, Stella McCartney, Yves Saint Laurent, Miu Miu och Proenza Schouler. Nu är det bara att ta ställning till vilken trend som passar en bäst. Personligen har jag den vippiga kjolen, den blommiga klänningen och de skira materialen som mina favoriter! Vilken stil är du?

image351

Dagens önskan.

image350

Snö?! Vad ska det betyda? Jag som vill ha vår nu, men det är väl bara att gilla läget antagligen.. Jag kommer iallafall trotsa vädret med dagens önskan. Så här skulle jag gärna ha klätt mig idag!

Utställda jenas Topshop Kate Moss, väska MiuMiu, de älskade geekbrillorna från Prada, ankleboots och linne Topshop, armband Pilgrim, skarfs H&M och nagellack OPI.

Nu ska jag sätta huvudet i böckerna, för att senare hinna med en runda till gamla stan och inredningsaffärer i city. Hoppas ni får en bra dag!


Body.

image349
Älskar min vita deep-neckbody från American Apparel. Men för er som inte har investerat i någon ännu så finns liknande modell att köpa på Ellos för inga pengar alls. Mycket användbart plagg både när det gäller att matcha jeans och kjol. Jag är på jakt efter en mörkgrå, tyvärr fanns inte färgen på Ellos hemsida så jag får nog ge mig iväg en runda till Götgatsbacken för att hitta en snart!

Bild: Ellos

Dagens önskan.

Idag har jag vårkänsla i kroppen! Känns som att solen är på väg fram så jag bestämde mig för att fixa ihop en lite "vårigare" outfit. Oversizetröja Topshop (som förövrigt är grym, älskar fickorna på sidan), wayfares RayBan, väska och armband Topshop, strumpbyxor Falke, espadrillos H&M och nagellack Essie! Nu väntar plugg och senare en runda ner på stan. Ha en bra dag!
image348

Acne S/S 08

image347
Acne bjuder som vanligt på en hel del fint i min smak! Här kommer några personliga favoriter från säsongens lookbook. Naturnära nyanser och etno dominerar helt klart, men även inslag av "pocahontas" tycker jag mig se inför våren. Indianinspirerade smycken och skärp kommer tillbaka.. Skor från Acne är som vanligt mycket tilltalande. Titta bara på de kamelfärgade peeptoe-pumpsen med kilklack till höger och modellen i svart med snörning till vänster.. Bara så fina båda två.. Highwaistjeansen håller sig kvar, både stuprörsmodellen och den utsvängda varianten är trendig! Vad tycker ni?

Dagens önskan.

image346

Idag känner jag för en lite mer avslappnad outfit så dagens önskan ser ut såhär! Oversize tröja Tibi, geekbrillor Prada, väska Luella, peeptoe-pumps och armband Topshop och strumpbyxor Falke. Min fredag kommer bli allt annat än vild. Hoppas på en bra film och god mat! Hoppas ni alla får en toppenkväll!

080201

Känns sjukt att det redan är februari och man får skriva 080201, men jag klagar inte! Solen tittar fram mer för varje dag och snart kan man förhoppningsvis stoppa undan vinterjackan helt och hållet.

Igår kväll var jag på företagspresentation på ett företag som absolut kan tänkas bli min arbetsgivare i framtiden, Tenant & Partner (konsultföretag inom den ekonomiska svängen)! Klockan blev mycket, då jag och vännerna har en tendens att inte vilja gå hem tidigt då vi ses, så sent blev det! Segt att jag måste iväg till universitetet en runda nu på morgonen, men det blir åandrasidan hemgång igen om bara två timmar! Tänkte ta en runda förbi stan på vägen hem.. Det ryktas att det har kommit oemotståndliga vårkläder till Zara. Have to check it out!

RSS 2.0