helrätt med byxdress.


Byxdressen är ett plagg som under våren har blivit riktigt het. Sedan 80-talet har de legat på hyllan men nu har det enkla men otroligt snygga overallmodet gjort comeback. Både som lite längre byxmodell och kortare shortsdress är den moderätt men jag personligen föredrar shortsdressen nu till sommaren. Den ovan kommer från H&M.  Både kändisar och modemedvetna har hakat på trenden. För dig som verkligen gillar trenden gäller det att njuta av den nu i sommar för till hösten åker den kanske tillbaka upp på hyllan. Jag personligen gillar att bära den med skärp i midjan, till bara ben och höga klackar, men även gladiatorsandaler fullbordar vardagslooken. Sofi bär upp looken riktigt bra.. Vad tycker du?

Bild: Sofis Mode

080630.

Sista dagen i juni idag. Helt sjukt vad tiden går fort.. Idag sitter jag på jobbet, och har lite att fixa med under dagen.. Ikväll ska jag försöka komma igång med träningen igen efter ett mindre oförtjänt sommaruppehåll, nu är det dags! vad gör ni idag?

drinkar och lite shopping.


Igår kväll var jag och D hos kusin Marcus på drinkparty.. Han fyllde år i fredags så igår kalasades det ordentligt. Hans otroligt söta flickvän Marie var en mästare på drinkar och hennes underbara hallonmojito blev en klar favorit hos mig.. Hon är grym! På mig hade jag ny skjortklänning H&M Trend, sandaler Rules By Mary, tights Åhlens, skärp vintage, nagellack M.U.S Elin, mc-jacka H&M och väska Mulberry..

Idag har jag och D sprungit på stan och shoppat. Jag fick med mig ett par skor från H&M hem.. Riktigt fina faktiskt, kommer bli riktigt schyssta ihop med jeansshortsen i sommar.. Me like!

080627.

Idag är det födelsedagarnas dag. Både världens bästa Marcus och Eric fyller år! Och ikväll blir det party, och förhoppningsvis många goda drinkar. Först går jag och mina kära vänner till Vapiano och får i oss lite mat och senare vidare till Godot för stans bästa drinkar.. Det kommer bli en riktigt rolig kväll. Vad gör ni idag?

makalösa chinos.

Nu har Acne äntligen släppt sina makalösa chinos! Jag kommer definitvit att knipa ett par innan de tar slut, de är ju såå underbara.. Och bara det faktum att de görs i regnbågens alla färger gör ju inte dem mindre attraktiva.. Me like!

sommarens lack!

Sommarens lack är definitivt det rosaröda lacket Elin från M.U.S.. Jag inhandlade mitt för några månader sedan och bara älskar det..  Kommer absolut att se det både på fötter och händer i sommar, I promise!

Bild: Style By Kling

vill ha!

Nu har jag väntat länge nog på mina sandalder från Rules By Mary, så idag smäller det.. Viss är de otroligt fina till sommarbruna fötter och målade tånaglar! Love them!

heather - h&m´s nya ansikte.



Rykten säger att den kanadensiska modellen Heather Marks blir H&M:s nya ansikte. Hon är 20år och upptäcltes redan som 12 åring.. Hon har gjort kampanjer för bland annat Karl Lagerfeld, Calvin Klein, Moschino, Victorias secret samt varit på flera stora modetidningars omslag, exempelvis Vogue.

080625.

Idag har det kommit lön och då kan iallafall inte jag hålla mig borta från shopping.. På lunchen ska jag passa på att gå en runda till Topshop.. Många fina heels har jag hört att det har kommit in den här veckan.. Ikväll blir det SATC med tjejerna och mat och drinkar på Riche.. Kommer bli en bra dag idag också! Vad gör ni idag?

080624.

Godmorgon! Idag kommer bli en fullspäckad dag i min kalender.. Nu på morgonen ska jag tillsammans med Anna och Johanna slutföra en hel del jobb och vid lunch springer vi en runda på rean.. Hoppas att jag lyckas hitta platåpumpsen från Acne, wish me luck! Hade även tänkt hinna med ZARA, Nathalie Shuterman och Filippa K.. I eftermiddag ska jag träffa Johanna på stan för ytterligare en runda på rean och ikväll väntar världens största hög med räkningar som måste betalas, mindre kul så här i shoppingtider.. Hoppas ni får en skön dag.. Uppdaterar med eventuella fynd senare!


rea rea rea.


Nu har Acne slagit upp portarna till sin rea.. Skynda att fynda både på hemsidan och i butik.. Jag har spanat in dessa underbara platåpumps i brunt och svart.. Vill ha!

beige is hot.

Jag har länge velat ha ganska utstickande toner på mina accessoarer, men jag börjar fastna mer och mer för de naturnära nyanserna, puderrosa och beige. Båda tonerna syns frekvent både på catwalken och i butikerna.. Ovan några av mina favoriter.. Från vänster, Cristian Louboutin, Asos, Pedro Garcia.. Vilka gillar ni bäst?

080623.

Ny vecka och en massa roligheter som händer.. Idag ska jag ta en fika med Hanna, som jag inte hunnit med att träffa på väldigt länge, vilket ska bli otroligt mysigt. På onsdag väntar SATC, förlåt att jag tjatar men det ska bli jätteroligt.. Innan filmen blir det mat på favvishaket Riche och förhoppningsvis många goda drinkar.. Och på fredag blir det afterwork igen med mina kära klasskompisar på Godot. Med andra ord en riktigt rolig vecka att se fram emot.. Nu är det frukost på kontoret!


topshop goes chanel.

Jag har länge velat ha en klassisk kofta från Chanel i svart och vit, men budgeten har inte tillåtit denna dröm att bli verklighet. Men nu har Topshop gett ut en chanelinspirerad kollektion inför sommaren, vilken är något mer human prismässigt.. Både den söta koftan med rosetten och den otroligt söta volangklänningen har touch av klassiska plagg ur tidigare Chanelkollektioner. Hade gärna burit denna vackra klänning på SATC på onsdag! Underbart puderrosa heels och Chanels lilla svarta hade gärna fått göra min outfit komplett. Vad tycker ni?

basplagg.

Sommarens basplagg är definitivt värda att investera i, och för en gång skull är de lite mer highfashion än vanligt.. Jag har samlat min absoluta favoriter ovan och som vanligt kommer många av plaggen från Monki och Topshop. Vilka är dina favoriter?

midsommarpics.

Nu är jag tillbaka i Stockholm, efter en otroligt mysig helg i Småland. Har mycket att stå i nu på eftermiddagen men här kommer iallafall några utlovade bilder från helgen.. Jag hade min älskade blåblommiga klänning och syster hade en minst lika söt rosablommig. Midsommarfina eller vad tycker ni?

080621.

Såhär dagen efter midsommar är man inte världens piggaste.. Men snart blir det god midsommardagslunch hemma hos mamma och pappa, och god jordgubstårta igen har jag hört. Vi hade en underbar kväll igår vid stugan och vädret va riktigt bra för att vara midsommarafton.. Nu är det mat, hoppas ni får en skön kväll!

midsommar.

Nu har jag precis ätit en sen frukost och ska snart börja fixa med lite mat inför kvällens midsommarfirande. I eftermiddag åker vi till stugan och firar med nära och kära, och jag hoppas på party! Bilderna blir säkerligen många och några kommer bergis upp här.. Dagen kommer med all säkerhet att bli hektisk så jag passar redan nu på att önskar er alla en glad midsommar!

topshop vs. h&m



Underbara blommiga under finns nu att klicka hem till superbra priser från både Topshop och H&M..  Mina favoriter är H&M´s, älskar den söta volangkanten på trosan!! Vilka gillar du bäst?

day & night


Långklänningen är som många redan konstaterat ett av sommarens stora modemåsten. Jag skulle gärna bära upp den på dagen till sandaler och stråhatt. By night åker den Puderrosa drömmen på tillsammans med snygga heels och lila naglar. Me like!

Day: långklänning Ellos, sandaler och hatt Topshop, väska Marc Jacobs
Night: klänning och heels Topshop, väska Miu Miu, nagellack M.U.S.

080619.

Dagen innan midsommar och nu är partyt spikat! Jag och D åkte till Växjö tidigt idag på morgonen och att gå upp klockan fyra är inget jag skulle vilja göra varje dag kan jag tala om! Nu har jag precis hälsat på hästarna och de små fölen som fötts förra veckan.. Lille Hero och lilla Bumblebee är världens sötaste! Vad hittar ni på i helgen?

hallelujah.



Underbart sensuella Jeff Buckley med hallelujah, lyssna och njut!

färgstarkt.

Som vanligt bjuder Balenciaga på färgstarkt och mönstrat inför sommaren.. Jag, som har en förkärlek för rosa gillar verkligen färgkombinationen och mönstret men modellen på plaggen är jag däremot inte så förtjust i. Vad tycker ni?

080617.

Idag har det varit en märklig dag. Vaknade riktigt trött imorse och trodde att det var söndag och höll på att försova mig.. Men som tur var så hann jag gott och väl till jobbet innan klockan slog åtta. I eftermiddag ska jag försöka hinna en runda och träna för ikväll är det riktigt bra fotboll då Frankrike möter Italien i sista gruppspelsmatchen och det får ju bara inte missas.. Annars blir nog kvällen lugn med D i soffan.. Nu är det tisdagsfika!

080616.

Idag är det ny arbetsvecka igen.. Skönt med tre dagar för min del eftersom jag och D åker till Småland på torsdag för att fira midsommar.. Ska bli skönt att komma ner till mamma och pappa och andas lite frisk smålandsluft. Midsommar spenderas med all säkerhet i stugan tillsammans med nära och kära.. Idag går sommarens första afterwork av stapeln på Anglé, har du inget för dej så kom gärna dit och drick några drinkar..


sommarens heels.

I sommar är det helt klart de naturnära tonerna som dominerar även på skofronten. Låga skor går bort och lämnar plats till riktigt höga heels med lite kraftigare klack gärna i trä. Nedan storfavoriterna från Stella McCartney, Christian Louboutin, Dinsko, Topshop och Bottega Veneta. Stellas med blommig klack är än sålänge min favorit.. Vilken är din?

diane von furstenberg.

Klara pasteller, häftiga mönster och skira material är ledorden för vår- och sommarkollektionen 2008 från Diane Von Furstenberg. Den långa klänningen kommer strakt och ärligt talat kommer den med all säkerthet att vara sommarens IT-plagg. Jag ska definitivt bege mig ut på jakt efter den ultimata, och det snart! Modellerna ovan hittar ni här!

dags för städning.






Idag har jag och D tagit tag i röran i vår lägenhet, vi har nämligen städat och tvättat hela förmiddagen.. Detta är då inte en av mina favoritsysslor så att klä upp sig lite tycker jag hör till för att göra det hela lite roligare. Jag invigde de nya shortsen som jag fått av mamma. Kavlade upp dem lite och lät fickorna sticka fram för att bli en aning mer moderätt.  Matchade med linne från H&M och vintageskärp från Myrorna. Inte världens bästa kort men, men.. Nu är det rensning av garderob som gäller.. Later!







SATC.

I veckan kom söta Johanna med det brillianta föslaget att vi tjejer skulle gå ut och dricka drinkar och sedan gå på SATC tillsammans uppstassade i klänning och heels, såklart.. En riktig galakväll med tjejerna planeras nu in i minsta detalj, och kommer förhoppningsvis att bli nästa vecka någon gång, å jag längtar!

Någon som har haft äran att se filmen ännu?

dagens önskan.


Hade vädret och värmen varit på min sida hade jag gärna varit klädd såhär på vår korta shoppingrunda.. Jeansshorts Levis 501, linne H&M, hatt Asos, heels Topshop och wishbone Dogeared.

080614.

Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon.. Efter en lång dusch träffade jag och D mormor och morfar för en fika på Idungatan och sen tog vi en snabb runda på stan.. Vädret har ju inte varit det bästa i Stockholm idag så vi hade nog tur som slapp undan regn på vår shoppingtur.. Nu ikväll har vi sett Sverige spela sin andra EM-match mot Spanien. Trist, trist, trist med förlust.. Inte riktigt vad man hade hoppats på såhär på lördagskvällen, men nu är det bara att ta nya tag till onsdagens match mot Ryssland. Ikväll sitter jag hemma med pojkvännen och stämmningen såhär efter förlust är inte den bästa, men nu hoppas vi på oavgjort i matchen mellan Grekland och Ryssland..


underbara stella.

Sommarkollektionen från Stella McCartney har nu helt och hållet släppts i butikerna och senast idag så hittade jag världens sötaste rosa ballerinaskor på NK i Stockholm.. Det otroliga vill-ha begäret väcktes med en gång och söta Therese avslöjade precis då att de redan finns i hennes garderob.. Gissa om jag blev avis! Ovan också den skira volangklänningen, en av vårens och sommarens största trender och underbart vackra heels med mönstrad träklack och skinn i naturnära nyans.. Vill ha!

festligheter.

Här kommer nu äntligen bilder på onsdagens och gårdagens fsetligheter.. Mammas underbart lyckade födelsedag i Stockholms skärgård och söta Christinas möhippa!! Hoppas ni hade varsinn underbar dag.. Visst är de söta!

nya kjolen.

Nu har Topshop äntligen släppt den blå varianten av den vippiga kjolen som för några månader sedan blev så populär. Jag kommer definitivt att prova en nästa gång jag passerar Topshop.. Visst är den snygg!

080613.

Godmorgon! Är riktigt trött idag efter gårdagens festligheter på mammas födelsedag, och Christinas möhippa i onsdags. har haft mycket att stå i de senaste dagarna och har varit riktigt dålig på att uppdatera men det kommer det bli ändring på nu.. Bilder från de båda partajen kommer senare under dagen.. Idag är det jobb som gäller och senare ikväll såklart EM-fotboll men mina kära vänner.. Vad gör ni idag?

försök hålla tårarna borta...



jag lyckades inte länge..

världens bästa mamma fyller år!










Idag är det 12 juni, och det är inte vilken dag som hellst?! Idag fyller nämligen världens bästa mamma år, coh det ska minsann firas riktigt ordentligt.. Dagen till ära inviger jag min nya gröna kjol från H&M Trend tillsammans med linne Topshop Kate Moss, pumps WERA, mc-jacka H&M Divided, väska Longchamp. Nu är det överraskning som gäller..








samson.



Just nu går dessa underbara toner på högvarv i mina öron, underbara, underbara Regina Spektor!

080611.

Underbar öppning av Fotbolls EM när vi igår tog våra första 3 poäng mot de regerande europamästarna Grekland! Zlatan fick såklart göra mål, å snyggt va det också! Spanien väntar på lördag så nu är det ladda batterierna som gäller!

Idag är det jobb som gäller för min del, mycket som ska bli klart innan helgen.. På lunchen ska jag smita in en runda på American Apparel´s nyöppnade butik på Hötorget och senare i eftermiddag väntar festligheter med ballonger och skumpa! Hemligt, hemligt så uppdatering och bilder kommer först imorgon... Vad gör ni idag?

finally.


För alla er tokiga American Apparel älskare, som jag själv, tänkte jag bara berätta att butik nu finns på Kunsgatan vid Hötorget.. Även om Götgatsbacken och Söder är himlans mysigt så kommer det från och med nu att vara väldigt uppskattat för oss Norrmalm- och Vasastanbor att bara behöva ta sig till city. Jag kommer definitivt att viga min lunch imorgon åt ett besök.. Gör det du också!

lady gaga.



definitivt välspelad på min ipod just nu.. lyssna och njut!


heja sverige!

Idag är det Sveriges tur att inta Fotbolls-EM och jag liksom många med mig kommer självklart sitta bänkade för avspark klockan 21.00.. Om vädret tillåter blir det Kungsan och storbilds-TV med vännerna, vilket verkar ganska hopplöst just nu om man tittar ut.. Annars blir det Johannas tv-soffa, vilket inte är helt fel det heller.. Redan 10 juni idag, helt sjukt vad fort dagarna går, och nästa vecka är det midsommar och mina planer är inte de mest planerade och genomtänkta kan jag säga men vi får hoppas att det dyker upp nått riktigt kul.. Småland blir det iallafall! Vad hittar ni på vid midsommar?

vin med syster.


Mysig kväll blev det! Jag och syster satt på min balkong i flera timmar och drack massor med vin. Länge sedan vi umgicks bara vi två och det känns som att vi gör det alldelles för sällan.. Mycket skvaller och modeprat hanns med på några timmar men nu har vi gett upp kylan och flyttat in.. Såhär mysigt hade vi!

080609.

Förtjusande vackert väder även idag, men njut ordentligt för imorgon vankas det regn och kallare väder.. Men solguru som jag är så slår jag lock för öronen när jag hör sånt.. Mamma kommer till Stockholm imorgon för att fira sin födelsedag och det vore trist om solen inte kunde hålla sig framme då.. Festligheter och överskningar väntar då, och jag ser verkligen fram emot att göra henne glad och ge henne några dagar att minnas för livet.. Imorgon anländer hon 13.40 och då hoppas vi att solgudarna inte tar ledigt!

fint från topshop.


En hatt ala Mary-Kate har jag länge varit på jakt efter men inte hittat, men såklart finns den finaste på Topshop.. Väldigt ofta blir jag sittande på hemsidan och varje gång hittar jag massor med fina plagg som jag vill ha, tyvärr hittas inte alla i butik och det är synd.. Puderrosa är sommarens hetaste trendfärg och fransklänningen ovan har precis släppts och kommer förhoppningsvis snart.. Den blommiga drömmen provade jag på stan igår men budgeten höll inte för att ta med den hem, tyvärr.. I ryggen har den en stor rosett och är djupt skuren, mycket fin! Hoppas på att den finns kvar om några veckor.. High heels har Topshop lyckats få in många fina under säsongen och fler kommer det bli, tro mig! De ovan finns både i svart, vitt och brunt och är grymt snygga till jeansshort eller vippig kjol..

coffeehouse by george.


Nu ska jag snart till Odenplan och fika med mina två underbara vänner, Antonia och Maria.. Som vanligt är det favorithaket Coffee House By George på Karlbergsvägen som gäller.. Nu har de äntligen öppnat sin uteservering så antalet söndagar där framöver kommer bli många vill jag lova.. Hoppas på några mysiga bilder att publicera senare..

Update: Fikan va otroligt mysig och vi fick verkligen prata av oss från veckan som gått.. Åå så bestämde vi att det ska bli afterwork minst en gång i veckan framöver, mycket bra! På mig hade jag klänning MQ, leggings H&M, nagellack Depend, klocka Casio, gladiatorsandaler Laredoute och väska Mulberry.. Nu blir det fotboll, heja Tyskland!

dan & serena.

För någon vecka sedan sågs New Yorks yngsta och mest omtalade par strosa omkring i West Village för lite shopping. Gossip Girl favoriterna, Penn Badgley (Dan) och Blake Lively (Serena) bekräfar nu äntligen att de är ett par.

"Det var medskådepeleskan i "Gossip Girl", Lydia Hearst (Amelia) avslöjade att ryktena om paret var sanna:
- Kemin mellan paret under inspelningarna är lika stark under inspelningarna som utanför, berättade hon."

for guys.


Har varit lite dålig på att uppdatera med trendtips för killar den senaste tiden men här kommer ett rykande färskt tips på vad jag tycker är hett just nu. Chinosen är sommarens IT-plagg så om du inte har några i garderoben måste du kila iväg och skaffa dig ett par.. Dessa är grå och från H&M och kan bli dina för en otroligt liten peng, finns även i beige. Teen är från WESC och finns redan i butik här i Stockholm.. Skorna är mina favoriter, kombinerade mocka och tygskor från Paul Smith och skärpet med marin känsla är från Saddler.. Haka på, vetja!

puderrosa.


 


Gör som stjärnorna och gläns i sommarens hetaste färg, nämligen puderrosa! Som en kontrast till sommarens alla starka färger kommer nu den drömskt puderrosa nyansen på allt från klänningar till smycken. Någonstans mellan milt rosa och beige ligger färgtonen som blivit stjärnornas favorit.  De stilsäkra stjärnorna väljer puderrosa på både klänningar och kappor. Allra bäst gör sig färgen på romantiska klänningar och blusar, i silkiga, skira material. Nyansen trängs redan på hyllorna i butikerna och trenden håller i sig.

Vad tycker ni, hiss eller diss med puderrosa?

Bild: Sofis Mode

lack.


En kort runda blev det på stan idag och tomhänt vill jag ju definitivt inte komma hem, så två minilack från Mavala och Depend fick det bli.. Mavalas ljusaprikosa Reno och Depends stjälkgröna nummer 134, två mycket trend säkra sommarlack i naturliga toner.. Gillar!!!

080606.

Jag vet att klockan precis har slagit tolv men jag tänkte bara att jag kort skulle tala om vad jag har gjort idag.. På nationaldagens förmiddag va jag ute på golfängarna i Sundbyberg på ett jobb och senare i eftermiddag har vi suttit i solen på stan och druckit drinkar och vin.. Pojkvännens bror och flickvän är hos oss i helgen vilket är mycket trevligt.. Imorgon kommer det bli lite strosande på stan och senare utgång och festligheter.. På mig hade jag tublinne Gina Tricot, shorts Filippa K och gladiatorsandaler Laredoute.. Nu ska jag sova, god natt!

kvällen.

Igår va jag på världens party på Sturekompaniet, och fest det blev det kan jag säga.. Innan festligheterna satt vi några tjejer på Vapiano och åt italienskt, smaskigt som attan.. Som alltid va söta Johanna lika fin som vanligt och jag kände mig som en donna i systers fina sidenklänning.. Tyvärr fick jag ingen bra bild på hela oufiten men men.. Under kvällen bjöds det på mycket vin och många både nya och gamla bekantskaper.. Mycket trevligt!!!

ipod nano.

Idag har jag äntligen köpt min nya ipod nano.. Å så klart är den rosa, vad annars? Den är riktigt cool och kommer definitivt att användas flitigt.. Nu ska jag se en film och sen krypa ner och sova.. Jobb väntar imorgon trots att det är nationaldagen och allt.. Hoppas ni får en fortsatt trevlig torsdagkväll!!!

080605.

Godmorgon! Trött och hängig är jag definitivt idag efter gårdagens party på Sturekompaniet. Trots att det inte blev så sent så blev det party långt in på natten.. På mig hade jag systers vita klänning och ljusbruna heels precis enligt planerna.. Ska försöka få upp lite bilder från gårdagen senare men just nu hittar jag inte sladden till kameran, typiskt när man verkligen behöver den.. Men, men.. I eftermiddag ska jag åka till Solna på ett jobb och senare blir det biomys med pojkvännen.. Hoppas ni får en skön dag!!

sturekompaniet bjuder till fest.


Ikväll går en av årets stora fester av stapeln på Sturekompaniet. Dagen är som upplagd för fest och jag känner på mig att det kommer bli en lyckad kväll. Kläderna är inte riktigt valda ännu men det lutar åt vit klänning, ala Kling ovan och ljusbruna heels från Zara.. Hoppas att jag fastnar på några bilder under kvällen och då åker de garanterat upp här imorgon! Nu är det dags för lite frukost!

Bild: Style By Kling

nyshoppat.



Idag hade jag myslunch med söta Sara på Waynes, hälsotalltrik och en hel del svaller blev det.. Efter nyttigheterna blev det lite shopping utan att det egentligen var planerat.. En klänning från Indiska blev det och jag känner på mig att den kommer bli lite av en favorit i garderoben.. Lovar att den kommer åka på imorgon och att jag kommer bjuda på en bättre bild av den.. Passa på du med och knip en innan de tar slut.. De finns nämligen i begränsat antal och går åt snabbt..

sommarfint.









Sommarfina fötter kan du få lätt genom att surfa in på Laredoute och ta del av alla fina sommarerbjudanden.. På lunchens  snabbtitt fastnade jag för de här fina sandalerna med klack.. Brunt skinn och träklack i kombination kan bara inte blir fel.. Eller vad tycker ni?

080603.


Idag fyller världens bästa Olof 25 år, åå det ska ju såklart firas!!!

converse private sale.

Imorgon börjar Laredoutes stora Converse Private Sale.. Passa på att fynda dina nya Converse inför sommaren med 50% rabatt.. Jag kommer bergis hänga på hemsidan imorgon när den kör igång.. Är grymt sugen på ett par vita nu till sommaren.. Vilken färg är din favorit?

nixon.



Ovan, två otroligt snygga herrklockor från Nixon.. Jag gillar dem skarpt och hade även som tjej gärna haft en runt armen. Vad tycker ni?

yves saint laurent, död.


Idag har hela modevärlden sorg. Innovatören och modevärldens fader Yves Saint Laurent dog nämligen igår, 71 år gammal. Han vann som 18-åring en stor designtävlig och har sedan dess varit en av världens största designers.. Yves Saint Laurent ligger bakom många av modeindustrins IT-plagg, bland annat skepparkavajen, knäbyxorna och trenchcoaten och gjorde enligt många Paris till modevärldens huvudstad. Han har varit sjuk under en längre tid och somnade i går kväll in i sitt hem i Paris. Jag skänker honom definitivt en tyst minut idag.. Gör det du också!

Bild: Sofis Mode

080602.

Godmorgon! Idag är det dags för jobb igen och just nu sitter jag och kollar mailen efter helgen. Otroligt vad mycket mail man får bara på några dagar.. Är väldigt trött idag men på otroligt bra humör.. Känner på mig att det kommer bli en bra dag för idag kommer Bayswatern att hämtas ut på posten, åå jag är så lycklig! Är på riktigt shoppinghumör också idag känner jag så det få nog bli en runda på lunchen... Länge sedan jag besökte Beyond Retro så det får nog bli dagens mission.. Nu är det dags för frukost. Later!

ute i det gröna.


Nu är jag tillbaka efter dagens picknick i Tegnérlunden.. Mycket gott fika bjöds det på, och äntligen fick man träffa kusinerna igen.. På bilderna ovan är det jag och lillasyster Elin och pojkvännerna, men även kusin Marcus, flickvännen Marie och lille Samuel. På mig hade jag linneklänning från MQ, klocka Casio, halsband Charm by Pilgrim och gladiatorsandaler från Laredoute.. Nu ska jag kila iväg och träffa Johanna en sväng.. Hoppas ni får en skön söndagkväll... Heja Sverige på Råsunda!!!

inspiration:mischa barton











Ååå vilken underbar outfit, och inspiration.. Älskar de naturnära aprikosa tonerna och den blommiga korsetten.. Hon kan verkligen sin sak, den här tjejen.. Ska försöka få till något liknande idag till picknicken om garderoben tillåter.. Vad tycker du, sätter Mischa ribban?









h&m sommar.


H&M har fått in väldigt mycket fina accessoarer inför sommaren, både i butik och på hemsidan... Och dessutom har de SALE på många av säsongens fina smycken.. Armbandet ovan kan bli ditt för under 50 kr och halsbandet är en riktig favorit hos mig.. Skynda att fynda du också!

picknick i tegnérlunden.

Idag är det dags för picknick med kusinerna i tegnérlunden, ska bli riktigt mysigt, tycker jag. Vädret ser ju otroligt lovande ut för att det ska bli en fantastisk fika.. Jag sitter och funderar på vad man ska ta på sig för att inte vara för varmt klädd.. Får nog bli klänning och de nya gladiatorsandalerna från Laredoute.. Nu ska jag försöka tvätta lite innan det är dags att ge sig iväg. Vad gör ni för kul idag?

RSS 2.0