Update.

Dagens runda på stan resulterade i mycket lite shopping. Det blev ett ljusgult oversizelinne från Weekday, en skarfs och ett par fjäderörhängen från H&M. Jackan från Rules By Mary ska inhandlas av pojkvännen på måndag. Det blir en marinblå nu till våren.. Tror att det kan bli klockrent till det marina som är på tapeten just nu. Nu ska jag sminka mig lite och sedan smita över till syrran som bjuder på tacos innan det blir utgång för hela slanten.. Blir en runda till GODOT på Grevturegatan och förhoppningsvis massor med smaskiga drinkar.. Hoppas ni får en skön lördag.. Adios!!!

Nytt till håret!

image432

Igår när jag gick förbi Åhléns på vägen hem upptäckte jag till min stora förtjusning att de hade nedsatta produkter från Sachajuan. Va bara tvungen att gå in och plocka på mig lite. Nu efter färgningen av håret behöver det all vård det kan få.. Så en Hair Repair och ett Serum blev det. Älskar hårinpackningen och kommer inte att byta ut den mot någon annan. I all hast fick jag även med mig en flaska Root Lift. Kan behövas i mitt ganska platta men förhållandevis numer tjocka hår. Känns bra att äntligen ha dessa produkter hemma efter att ha varit utan nu några veckor. Skynda till Åhléns och fyll upp ditt förråd också!!!



080329

Idag väntar shopping, med D, Elin och O. Ska bli kul att uppatera sig lite i vad Stockholm har att erbjuda inför vår och sommar. Har spanat in en oerhört söt vårjacka med kavlad arm och stor krage från Rules By Mary. Kanske ska passa på att önska mig den av pojkvännen.. Ska nämligen få lite mer födelsedagsgåvor!! Är även på jakt efter ett par nya tygskor. Mina Keds börjar sjunga på sista versen och skulle verkligen behöva byta ut dem. Hoppas på guldjakt förbi Topshop också. Så mycket fint därifrån som man vill ha. Hoppas bara att butikens utbud stämmer någorlunda överens med hemsidan så att man kan gotta sig i alla underbara plagg. Nu ska jag hoppa i duschen och sedan dra mig neråt stan.. Hoppas kunna uppdatera med lite nytt i garderoben senare..

Njut nu av det fina vädret som iallafall Stockholm bjuder på idag.. Hoppas ni får en underbar lördag!!!

080328

Idag har det varit en lång dag! Gick upp klockan sex och traskade iväg till universitetet till åtta.. Usch känns som att jag har varit vaken i flera dygn! Nu ska jag iallafall kila iväg en runda till gymet innan det blir fredagsmys framför Let´s Dance finalen vid åtta. Syrran och O kommer över och umgås.. Ska bli kul att träffa dem och uppdateras med lite i Stockholmsskvaller. Hoppas ni får en skön fredagkväll... Adios!!!

Dagens önskan.

Solen skiner ute idag! Ååå det passar mig utmärkt.. Tyvärr är det fortfarande ganska kallt men om man kan lita på vädernissarna så blir det 10-15 grader varmt nästa vecka, wonderful!!! Idag hade jag gärna trotsat kylan och gått klädd såhär! Oversizeklänning med fickor, väska och armband Topshop, glajjor RayBan, strumpbyxor Falke, espadrillos H&M och nagellack Essie. Nu måste jag kila!!!
image431

080327

Nu är jag tillbaka i Stockholm! Tyvärr har jag en lång dag i skolan framför mig så det är inte direkt något att se fram emot.. Ikväll däremot kommer Hanna hem från Valencia så jag ska passa på att haffa henne för ett glas vin.. Kommer bli riktigt trevlig hoppas jag på! Nu ska jag lägga lite makeup, hoppas ni får en superbra 27 mars!!!


Filmmys.

Efter en lång kall dag väntar nu många timmars filmmys i soffan.. Ska bli så skönt att bara luta sig tillbaka och mysa sista kvällen i Småland.. Det står film och popcorn på menyn. Tror att det blir den danska dramafilmen After the Wedding. Hoppas ni får en superskön kväll!!!

image430

Gräddvitt.

image428

Denna ljuvliga klänning är från Topshop. De härligt skira tygerna i kjolen, och knapparna fram gör den helt och hållet underbar och något som jag absolut skulle vilja ha i garderoben. På onsdag blir den garanterat en runda till Topshop på lunchen, efter att naglarna har fixats.

Tips: Hoppas ni inte har missat att Topshop nu skickar till Sverige. Jag ska absolut utnyttja det så fort jag kommer upp till syster och Stockholm igen.

080324

Födelsedagen och partyt har nu varit men som tur är känner jag mig inte en dag äldre. Vill passa på att tacka för alla fina gratulationer och presenter som jag har fått. Samt den fina middagen som mamma fixat.. Tack Tack!

Igår var jag och min pojkvän D på middag, supergod mat och trevligt sällskap.. I dag ska jag passa på att umgås med familjen innan jag åker hem till huvudstaden imorgon kväll. Nu väntar kaffe och tårta.. Hoppas ni får en skön annandag påsk!!!

080321

Vad är det för en dag, jo det är O´s födelsedag! Hurra, hurra hurra!!! Hoppas du får en toppendag, vännen...

Underbara blommor!

image427

Blev helt frälst när jag hittade detta underbart blommiga axelbandslösa fodral på H&M Trend. Den skapar otroliga vill-ha känslor i hela kroppen.. Den kommer till butik vecka 20 och då kommer jag definitivt hänga på låset.. Visst är den underbar!!!

080320

Födelsedagar i massor närmar sig med stormsteg just nu. Imorgon är det Elins pojkvän som fyller ytterligare ett år över tjugo och senare i påskhelgen blir  jag och pappa aningen äldre. Hoppas att det bara är på pappret, för jag känner mig fortfarande oerhört ung.

Idag ska jag tillbringa dagen med mina föräldrar och senare under eftermiddagen och kvällen ska jag passa på att träffa en tjejkompis från högstadiet. Ska bli roligt, med tanke på att vi inte har setts så mycket de senaste åren. Nu ska jag baka tårta inför den stora dagen.. Hoppas ni får en skön skärtorsdag!!!

Twelve by Twelve.

image426

Underbara vår och sommarkläder från Twelve by Twelve hittar du på Forever21. Är så fascinerad över de skira materialen och den härliga känslan.. Kolla in på hemsidan du också och skapa dig egna måsten inför vår och sommar...

080319

Idag fick jag en riktig sovmorgon. Skönt, skönt.. Va och klippte mig igår kväll och kom hem sent, men både färgen och klippningen blev riktigt bra så jag är jättenöjd. Hoppas bara att pagen växer lite fortare nu i vår så den iallafall är nere på axlarna till sommaren. Min nuvarande färg kallas mörkt rågblond, och passar exemplariskt bra ihop med min lite mörkare hudton. Jag älskar den redan.. Hoppas kunna lägga ut lite bilder så fort jag får tag i ett bra kort. Nu ska jag laga lite mat och senare ha filmmys med mamma. Hoppas ni får en fortsatt bra onsdag!

080318

God morgon allihop! Hoppas början på veckan har varit toppen.. Just nu sitter jag och tittar ut genom fönstret, sorgsen över det tråkiga snöväder som har dragit in över Sverige. Jag som hade hoppats på att det fina vårvädret skulle hålla i sig ett tag till. Jaja, idag ska jag iallafall klippa mig och äntligen färga håret. Hoppas på att bli lite ljusare nu.. Vill försöka få tillbaka mig vanliga hårfärg.. Nu ska jag snart till tandläkaren och senare strosa en runda med mamma på stan. Hoppas ni får en underbar dag!!!

080316

Sitter just nu nere i Småland hos mamma och pappa. Har precis varit ute på en långpromenad i vårsolen, helt underbart!!! Nu tänkte jag ta mig lite mat för att senare bara ta det lungt i soffan. Ska bli skönt med en riktigt lugn kväll utan måsten. Tyvärr så är internetuppkopplingen här nere aningen trasslig så några önskeoutfiter eller annat modekul blir det nog lite mindre av nu under veckan men jag ska försöka att uppdatera med annat kul så gott jag kan.. Hoppas ni har haft en skön söndag och att kvällen blir toppen!!!

Dagens önskan.

Är väldigt sugen på ett par nya heels inför våren och givetvis stöter jag på de underbaraste man kan tänka sig från Chloé. Jag skulle kombinera dem med min favorit linneklänning Topshop, artdeco halsband Forever 21, väska Mulberry nagellack OPI och wayfares Ray Ban.. En riktigt söt våroutfit!

Nu ska jag äta lite frukost och uppdatera mig lite i dagens jobb.. Hoppas ni får en underbar fredag!!!


image425

Pusta ut!

Äntligen! Sista tentan för den här perioden är nu avklarad och det är så skönt.. Alla spänningar har precis släppt och jag kan äntligen pusta ut på riktigt! Om en stund blir det träning och senare packning av väskan inför trippen till mamma och pappa i Småland. Nu ska jag laga lite mat och fylla magen med.. Hoppas ni har haft en bra dag så här långt!!!

Luckywords.

Nya armbanden Luckywords från Cocoo är bara så fina.. Finns i alla tänkbara färger och utföranden, med personliga budskap för alla tillfällen.. Jag är rikigt sugen på det bruna.. Kolla in dem på cocoo.se!!!

image424

Dagens önskan.

image422

Dagens önskan är en riktig pluggoutfit. Älskar den nyinkommna somriga skjortan från Monki! Önskar att den snart vore min. Till den skulle jag ha strumpbyxor Falke, tygskor H&M, portfölj Filippa K och brillor Initium.

080313

Dags för tenta idag.. Ser absolut inte fram emot det, men det måste göras.. Hoppas bara att senaste veckans plugg ska räcka för att jag ska gå därifrån nöjd och belåten. Senare ikväll blir det vin med tjejerna och sen vidare hem för att packa väskan inför trippen till Småland.. Nu ska jag hoppa in i duschen och ladda inför skrivning..

Hoppas ni får en skön torsdag!!!

Dagens önskan.

Nu ska jag strax kila iväg till skolan.. Passar bara på att först lägga ut dagens önskan med tema Monki. Kjol, tee och skor Monki, väska Marc Jacobs, nagellack OPI och örhängen Topshop. Ha en bra onsdag allihop!!!

image421

Vårens hår!

Vårens hårtrender är minst sagt speciella och utstickande men faller mig helt i smaken. Catwalkrosetten hoppas jag mig snart kunna testa så fort mitt hår har växt ytterligare en bit. Den är min absoluta favorit i hårväg nu i vår. Nåldynan och mussepigg är också riktigt tuffa.. Testa du också och hitta din favorit!

image417

Gossip girl.

För alla Gossip girl älskare, bland annat jag själv, kommer här en påminnelse om att absolut inte missa dagens avsnitt klockan 20.00 på kanal 5. Chuck verkar ha problem med tjejer på fler håll än ett.. Missa inte!!!


image414

Dagens önskan.

I dag känner jag för en loose outfit med den underbara teen från Luella. Jag skulle gärna kombinera den med jeans från Topshop, väska från Foley & Corinna, orange nagellack OPI, armband från 82 och heels från Marni.. Nu ska jag smita en runda till gymet för lite träning.. Hoppas ni får en härlig måndagkväll allihop!!!

image413

Monki.

Undebara sommarfina skor från Monki.. Precis nyinkomna och grymt snygga!!! De klarrosa kan nog vara rikigt fina till sommarbruna fötter men personligen är jag antagligen för traditionell för att våga, men ska absolut kolla in de andra. Gör det du också!!!


image411

Bild: Monki

Dagens önskan.

Idag har jag plockat upp min jeansjacka från vinterförvaringen.. Med tanke på att jag nästintill levde i den förra säsongen så kommer den förhoppningsvis att hänga med en vår till. Så här känner jag för att matcha den idag! Linne och väska Topshop, boots Ellos, armband 82 jeans Chloé och orange nagellack OPI. Väskan och linnet är några av mina absoluta favoriter just nu och kommer sannolikt att snart beställas från hemsidan.. Ha en fortsatt trevlig söndag!!!

image410

080309

Redan nummer 9 i mars månad. Sjukt att tiden bara rinner iväg.. Om en vecka åker jag ner till Småland och hälsar på mamma och pappa över påsk.. En välbehövd klippning står på agendan, ska bli såå skönt att få lite ny färg i håret inför våren.. Hoppas på underverk!!! Passar också på att träffa alla vänner som har kommit i andra hand ett tag nu.. Hoppas att de har riktigt galna upptåg på G.

Nu ska jag fortsätta att plugga ett tag innan träning och söndagsmys.. Hoppas er söndag blir toppen!!!

Dagens önskan.

image409
Riktigt soligt och skönt ute idag och vad passar då bättre än att klä sig i klassiska jeansshorts 501 Levis. Till det teen ur H&M´s nya kollektion, wedges Asos, väska Topshop, armband Pilgrim och strumpbyxor Falke

Ha en skön fredagkväll!!!

Äntligen!

image408

Äntligen skickar Topshop till Sverige! Nu kommer jag inte kunna låta bli att beställa alla underbara skor, kläder och accessoarer.. Ta en titt in på hemsidan du också, den skapar ett otroligt vill-ha begär!

Pluggfredag.

Nu har tentaplugget dragit igång på riktigt och det känns som att det är det ända som kommer hinnas med närmaste veckan.. Visserligen måste jag väl erkänna att jag inte ansträngt mig speciell mycket när det gäller skolan de senaste månaderna så det är nog dags att ta tag i saker och ting nu.. Senare ikväll tänkte jag iallafall hinna med en runda till gymet och lite mys eftersom det är fredag.

Igår hanns det med en runda på stan med Elin på vägen hem från jobbet. Fyndade en vit t-shirt med uppkavlade armar och fickor på H&M´s dividedavdelning och ett par klarblå strumpbyxor.. Riktigt bra!

Nu ska jag smita ut en runda till affären för att fylla på godisförrådet.. Kan behövas i tentatider.

Ha en bra dag!!!

Dagens önskan.

Har precis kommit hem efter en lång dag i skolan.. Är grymt trött och funderar på om jag ska krypa upp i soffan och läsa lite.. Innan det är soffdags hade jag bara tänkt lägga upp dagens önskan. Såhär hade jag gärna gått klädd idag! Jeans 18 Amendment, fjäderhalsband Brosch, heels Chloé, drömväska Bayswater Mulberry och top Marc Jacobs. Hoppas ni gillar kombinationen lika mycket som jag.. Ha en skön kväll!!!

image407

Wayfares!

I år kommer jag absolut satsa på wayfares från Ray Ban! Kan dock inte bestämma mig för vilken färg jag ska satsa på? De röda är grymt snygga men ganska svåra att bära upp. Svart är klassiskt men ganska trist.. Funkar gör ju alltid de brunmelerade så jag tror jag ska köra på dem.. Vilka tycker ni är snyggast?
image406

Dagens önskan.

Sommar, sommar sommar... Idag skiner solen i Stockholm och allting är bara såå underbart.. Har precis varit och tränat och ska nu välja kläder för dagen.. Funderar på att inviga mina nya beiga monkibyxor. Hade gärna matchat dem såhär! Oversizelinne Topshop, armband 82, messengerbag Mulberry, espadrillos H&M och aprikost nagellack OPI. Vi får se vad jag kan hitta i garderoben.. Hoppas ni får en skön tisdag!!!
image403

Fina sommarfötter!

Underbara sandaler och heels från Laredoute! Gladiatorsandaler kommer jag absolut att investera i till sommaren, då jag inte köpte några förra året.. Passar utmärkt ihop med min nya ridbyxvariant från Monki. Love heels, denna modell är helt underbar.. Älskar träklacken och remmarna! Ta dig en titt in på hemsidan och kolla in sommarsortimentet..

image402
Bild: Laredoute

080303

Har precis kommit hem från träningen, är helt slut, så nu blir det slapp framför några serieavsnitt. Skolprojektet är precis inlämnat dessutom så nu blir det lungt med skolan ett tag tills det är dags att tentaplugga. I morgon ska jag en runda till jobbet, ska bli skönt med lite omväxling. Hoppas hinna med en runda på stan på lunchen, skulle behöva inhandla en ny mascara och lite andra behövligheter.. Går nog till favoriten Make up Store på Åhlens City, nära och bra! Nu ska jag fixa lite mat.. Hoppas ni får en fortsatt mysig måndagskväll!!!

Ridbyxa.

image401
Denna underbara ridbyxvariant från Monki är nu äntligen min. Har länge letat efter ett par beiga, så dessa passade mig utmärkt.. Längtar tills jag kan ja dem till sandaler eller keds senare i vår. Med ett vitt oversizelinne och mitt nyfyndade vintageskärp från Mulberry kommer looken till sin rätt.. Nu är det bara det fina vädret som saknas.. Ikväll blir det bakishäng framför Private Practice med Elin. Hoppas er kväll blir toppen!!!

Inspiration.

Anne Hathaway matchar skinnpajen med ljusrosa klänning i skirt material. Ljuvlig inspiration!!!

image399

Bild: Veckorevyn

080302

Är inte superpigg idag då natten blev lång, men TACK Adam för en grym fest!!! Trots trötthet tänker jag nu organisera upp shoppingen från igår.. Blev ett par chinos i ridbyxmodell och en vippig kjol från Monki, en bustier från Lindex i glansigt material, klockan från Casio som så länge stått på önskelistan och lite annat smått och gott.. Ska försöka uppdatera med bilder senare.. Hoppasn ni får en superbra söndag!!!

RSS 2.0