Julledigt.

Fredagskvällen blev riktigt lyckad! Gott vin, goda drinkar och en hel del skvaller. Upptäckte dessvärre att uppladdning av bilder inte är möjligt så bloggen kommer nu ta lite julledigt över julhelgen. Hoppas att ni alla får en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Småland.

Har varit lite dålig på att blogga de senaste dagarna men det har varit så mycket att göra. Julfesten på jobbet igår kväll blev mycket lyckad och de extra glasen vin känns idag kan jag säga.. Men nu sitter jag nere hos mamma och pappa i småland och försöker få lite julkänsla i kroppen. Satte mig på tåget tidigt i morse och åkte ner. Riktigt fint julpynt och stämmningsfull julmusik hemma gjorde det inte så svårt att komma i stämmning. Ikväll blir det en runda ut med några av mina gamla vänner. Blir nog några glas vin och lite uppdatering på det senaste Växjöskvallret..

Nyår.

image279image280
Snart dags att köpa nyårsblåsan och jag har fortfarande inte hittat någon som jag vill ha. Skulle vara kul att ta alla med storm, men en sån uppståndelse kräver ju förstås en grym klänninng. Ann Sofie Back (vänster) lyckas som vanligt inspirera mig med sina kreationer, men klänningen från Acne (höger) är också otroligt snygg. Tillsammans med rätt smycken skulle dessa klänningar utan problem kunna imponera på nyårsfesten!!!
Vilken gillar ni bäst?

Vippigt - Slimmat

image277


"Störst fokus på kjolen i vinter"...

...tipsar Sofie Fahrman på sin blogg, och jag kan inte annat än att hålla med henne. En färgglad kjol av siden eller tyll kan piffa upp den mest tråkiga kombination av basplagg. Ett utmärkt exempel på det visar hon själv genom denna härliga outfit.

Den vippiga kjolen är grymt snygg och personligen föredrar jag den framför den slimmade, speciellt när det är festligheter på gång!!!


Bild: Sofies Blogg


Dags igen.

God morgon!
Dags att plugga inför nästa tenta. Den är redan imån så det är lite ont om tid men jag har redan pluggat lite. Sista tentan avklarad innebär ju JULLOV i morgon kväll, vilken lycka!!! Och party blir det efteråt såklart... Men nu ska jag köra huvudet i böckerna för sista gången den här terminen.. Hoppas er dag bjuder på lite mer roligheter än min... Ha det bra!!!

17 december.

image276
Dagens önskan består av jeans J Brand, tisha Luella, stövlar Maison Martin Margiela, klocka Tritoni och geekbrillor Inituim. Tentan gick riktigt bra by the way!!!

Tenta.

Idag är det dags för tenta och jag är sååå nervös. Tiden till plugg har varit riktigt knapp. Men, men man kan ju bara göra sitt bästa... Wish me luck!!!

Önskan, 3 advent.

image275
Dagens önskan består utav en underbart söt klänning från Fendi. Passar utmärkt nu när det är adventstider och man vill klä upp sig lite. Till den vill jag ha stövlar Viking, väska Botkier, strumpbyxor Falke, armband One of a kind, nagellack Mavala - Mexico. Ha en fortsatt mysig tredje advent!!!

Saleisha Stowers.

Saleisha Stowers, ANTM 2007. Sockersöt med en oerhört härlig personlighet. Hon va min absoluta favorit genom hela säsongen. Älskar hennes naturligt vackra leende.. Visst är bilderna bedårande!!!

image273        image274

15 december.

image272
Dagens önskan består utav jeans Sass And Bide, storskjorta James Perse, peacearmband Dodeared, geekbrillor Prada, väska Marc Jacobs och jodpurs Ellos. Ha en bra dag!!!

Ingen lycka.

Tyvärr hanns det inte med någon runda till Weekday idag så jag får spara mig lite gällande shoppingen.. Men det kommer definitivt bli en runda förbi efter tentorna på onsdag! Längtar sååå... Min fokus kommer läggas på nya kollektionerna från Acne och Velour. Mycket inspirerande!!!

Fredag.

Tröttare än någonsinn idag känns det som. Ska snart sätta igång och plugga men är fortfarande för trött för att börja, trots att det inte blev speciellt sent hos Elin igår. 

image270

Senare i eftermiddag blir det en runda till Weekday. Deras nya butik på Drottninggatan slår ju äntligen upp sina portar. Tyvärr lite fel tid i månaden för shopping men något ska jag nog kunna få med mig hem. Update på eventuella fynd kommer senare. Hoppas på en bra dag!!!

Torsdag.

Plugg, plugg, plugg.. Aldrig tar det slut känns det som. Men nu är det bara en vecka kvar på den här terminen och det är ju tur. Men dessvärre ska två tentor skrivas, phuu.. Nu ska jag springa iväg till Elin en stund och se sista avsnittet av Bonde söker fru.. Grymt bra by the way! Hoppas nu på en trevlig kväll.. Ha det bra!!!

Dagens kläder.

Kände att jag behövde paus från pluggandet en stund och vad passar då bättre än att lägga upp dagens ouftit. Så här ser jag ut idag! Kjol MQ, skärp Tiger of Sweden, oversize-top Å by Åhlens, vinröda strumpbyxor H&M och gummistövlar Viking. Nu ska jag fortsätta plugga innan det är dags att ta kväll och se finalen av Top Model Stockholm. Ha det bra!!!


image268           image269

Top Model - Finale

image267

Ikväll är det äntligen dags för final i Top Model Stockholm. Margarita har länge varit min favorit så jag hoppas att hon tar hem det, trots det oerhört starka motståndet, Hawa. Jag kommer sitta bänkad klockan 9 på tv3. Nu ska jag kila iväg till universitetet en stund. Ha en bra dag allihop!!!

Tritoni.

image265
Underbar klocka, inte sant?! Skulle verkligen vilja ha den! Den kommer från italienska Tritoni.. Har inte lyckats hitta någon klocka som känns bra. Men den här va grymt snygg. Definitivt en bra julklapp till mig, för den som inte inhandlat sin...

Klappdags.

Vaknade med migrän i morse och kom därför upp lite senare än vad jag hade tänkt mig. Skulle sätta igång tidigt att plugga tänkte jag så att eftermiddagen och kvällen kunde ägnas åt annat, men så blev det inte.

Sitter just nu och funderar på vad jag önskar mig i julklapp, dessvärre känns det som att min kreativitet är som bortblåst just nu. Men den bruna skinnplånboken från Rizzo står högt upp på önskelistan iallfall och lika så storkoftan från Filippa K. Koftor är min garderob i stort behov av. Ny parfym skulle jag också behöva uppdatera mig lite med.. Kanske Hugo Boss - Femme, Gucci - Envy Me eller Chanel - Change, alla tre lika ljuvliga. Igår tittade jag en runda på glitzy.se och hittade då denna fantastiskt snygga storskjorta. Har även spanat in dessa otroliga örhängen från Philippa Holland. Vill ha! Geekbrillorna är ju ett av årets måsten så detta ursnygga par från Initium finns ockå med på listan. Skulle faktiskt behöva en svart body också, älskar American Apparels med halvkort arm. Väskor är alltid poppis, älskar väskor! Skulle nog kunna ha hela lägenheten full av dem tror jag. Denna från Botkier är grymt snygg. Fortfarande inne på klappar så behöver jag nya skinnhandskar också. Är också lite sugen på torgvantarna från Indiska... Har länge tänkt införskaffa mig ett par snygga Jodpurs, och hittade ett par på Ellos, precis i den stilen som jag hade tänkt mig..  Otroligt snygga till stuprörsjeans och storskjorta. Armbandet shoppoholic från Thomas Sabo finns också med bland önskeklapparna.. Phuu, det blev en liten lista ändå... Kanske fyller på den om jag kommer på något mer... Nu ska jag fortsätta plugga en stund.. Ha en fortsatt trevlig eftermiddag!!!



10 december.

image248

Dagens önskan består utav jeans J.Brand, top Marni, skoletter Marc Jacobs,
armband KyssJohanna, väska Foley & Corinna och geekbrillor Initium.

Måndag.

image245


Åter ny vecka. Phuu tycker att allt går så fort just nu. Å snart är det tentor, usch, veckan kommer definitivt inte att bli speciellt kul... Å nästan alla julklapparna är inhandlade så någon anledning att smita från böckerna har man inte heller. Men lite modespan ska jag nog hinna med ändå..

Idag blev det en kort dag i skolan så dagens kläder valdes inte helt och hållet med omsorg måste jag nog erkänna, men det här har jag iallafall på mig idag. Jeans 2 Blocks South, top H&M Organic cotton, väst Gina Tricot, halsduk Hugo Muhr. Till det lackstövlar från Vagabond. Nu måste jag sätta igång med plugget.. Hoppas ni får en trevlig eftermiddag!!!

Party, party.

Igår va det avskedsparty för Martin. Sorgligt, sorgligt. Men han kommer ju tillbaka å det är ju tur. Här kommer ett urval av kvällens bilder. Lyckades tyvärr inte få någon bra outfit bild trots tappra försök, men men. Jag hade iallafall min älskade deepneck-blåsa från American Apparel, örhängen Indiska, strumpbyxor Wera och skoletter från Bianco. Kvällen blev oerhört lyckad och den avslutades på nyöppnade Peachcok!!!

     

Lördag.

Idol-kvällen ägdes helt och hållet av Marie även om min röst innan programmets start va tillägnad Amanda. Marie kommer bli en otroligt bra IDOL, det är jag helt övertygad om!

Tidigt upp i morse för idag blir det plugg för hela slanten.. Tentorna i microekonomi och finansmarknadsanalys närmar sig med stormsteg, så det är bara för mig att köra på. Sjukt mycket att läsa och riktigt mycket teori som måste sätta sig. Usch, jag känner mig alldeles uppgiven och orklös, har ingen energi eller motivation alls. Men jag ska försöka ta tag i mig själv och iallafall hinna läsa några artiklar idag.

.... men ikväll blir det party!!! Martin en av mina allra bästa vänner ska flytta till Chile och plugga ett år så ikväll blir det lite avskedsfest hos honom, snyft.. Update på kvällens outfit kommer senare. Ha det bra sålänge!!!

Dagens kläder.

Det här har jag på mig idag! Highwaist-jeans Acne,  skärp Vintage, deep-neck top Topshop, armband Indiska, bruna stövlar Vagabond. Nu blir det Idol, och pizza...Heja Amanda!!!


image237     image238

Idolfinal.

Godmorgon!
Äntligen har det blivit dags för final i Idol. Kvällen är uppbokad och godiset är köpt, det kan ju inte bli bättre. Svårt bara att bilda sig en uppfattning om vem som är ens favorit. Både Marie och Amanda har varit mina favoriter sen start så nu blir det svårt. För man kan ju inte hålla på båda när det är final. Min slutgiltiga röst fäller jag därför på Amanda för att hon har en grymt skön röst och för att jag tror att hon kan gå längre som artist utomlands... Heja heja Amanda!!!

Outfit.

Sååå skönt att det gick relativt snabbt att bli klar med arbetet trots att nästan allt hade försvunnit. Här kommer en snabb uppdatering på dagens outfit. Highwaist hängselshorts VILA, tisha och grovstickade strumpbyxor H&M, orangerött nagellack Mavala (Los Angeles). Till det, svarta skoletter Bronx, brun skinnjacka Rock´n Blue och halsduk Hugo Muhr. Nu ska jag hoppa upp i soffan och titta på film.. Ska bli skönt att koppla av lite. Ha en skön kväll!!!


image235        image236

Ilska.

Sitter i skolan just nu och sliter mitt hår över ett projektarbete som ska lämnas in ikväll. Själva texten va jag helt klar med igår och skulle bara finslipa lite till innan inlämning men när jag öppnar datorn så har allt som jag skrev igår försvunnit... Så nu sitter jag och skriver om ALLT... Kul kväll jag kommer få, jag blir så trött!!! Ilskan bara bubblar i mig. Helst av allt vill jag bara slå sönder nått... Update på outfit kommer troligen inatt... Hoppas er dag har varit bättre än min.....

Dagens outfit.

Idag har det varit en lång dag. Kom precis hem och är helt slut. Här kommer iallafall dagens outfit. Jeans Levis, top Gina Tricot Organic Cotton, halsduk Hugo Muhr, casuals Converse. Hoppas ni får en skön kväll... Jag ska bara slappa!!!

       image234

Koftor.

Önskelistan måste nu skrivas efter påtryckningar från alla håll.. Överst på min står det plånbok och koftor. Gick igenom mina ägor och konstaterade att det är vad jag saknar just nu.. Är lite sugen på en plånbok som Rizzo har fått in till sitt sortiment... Brun i skinn med dragkedja, klassiskt och elegant. Tyvärr hittar jag ingen bild på den men believe me den är bara så fin. För att fortsätta på koftortemat, dessa underbara koftor från Chloé, Nina Ricci och See By Chloé får gärna hänga i min garderob... Ha en skön dag allihop!!!

image230 image231  image232

Sushi.

Kan man vakna på morgonen och va grymt sugen på Sushi? Ja tydligen, för det va jag när jag vaknade... Får nog bli sushi till lunch idag tror jag... Har blivit addicted..  Äter det flera gånger varje vecka, och kan helt enkelt inte vara utan det...

image229

Colbie Caillat.

Medan jag satt och slappade med frukosten förra veckan fick jag höra denna otroligt underbara röst på MTV. Colbie Caillat och låten Bubbly. Blev kär direkt och har tagit ner hela hennes debutalbum.. Lyssnar inte på nått annat just nu, riktigt härlig musik...

image228

Wish.

Är väldigt nöjd med min outfit för dagen men att drömma sig bort lite i modedjungeln är aldrig fel. Denna klockrena outfit hade jag gärna burit idag. Den består utav jeans Topshop, linne Acne, väska Botkier, armband MiuMiu, kofta och skoletter Chloé. Vill ha!!!

image227

Tisdag.

Godmorgon!
Måste snart kila iväg till skolan men här kommer en snabb update på dagens outfit. Jag har på mig min älskade fodralklänning från American Apparel, grovstickade ljusgrå strumpbyxor Åhlens och örhängen Indiska. Till det mina gummistövlar från Viking, halsduk Hugo Muhr och svart parkas H&M. Hoppas ni får en underbar dag!!!


image223   image224

Måndag.

Måndag igen, phu måndagarna tar snart kol på mig. Sjukt jobbigt att gå upp idag. Nu på morgonen blir det en runda till universitetet innan det bär iväg till jobbet. Det här har jag på mig idag! grovstickade strumpbyxor H&M, hängselklänning MQ/Zoul, body American Apparel och peacehalsband Ganesha. Till det kommer jag ha mina gröna gummistövlar med snörning från H&M, brun skinnjacka Rock´n Blue och svart halsduk Hugo Muhr. Ha en trevlig dag!

image221 

1:a advent.

Idag är det första advent. En av mina bästa vänner Johanna fyller år. Grattis gumman! Snart är det dags för adventsfika med kusinerna.. Ska bli riktigt mysigt faktiskt, och lussebullarna och pepparkakorna är klara.. Har ägnat hela dagen åt att städa, tvätta och pynta och nu börjar jag känna mig klar faktiskt... Lite julkänsla har jag lyckats få i lägenheten trots att tomtarna och änglarna är få. Är inte så förtjust i tomtar så det får nog bli lite fler änglar och massor med ljus. Tänkte fortsätta pyntandet i veckan när jag skaffat mig lite mer grejer. Nej nu ska jag hoppa i duschen och förbereda mig lite. Ha det så bra sålänge!

image220

Saturday night.

Vad vore en lördagskväll hemma i soffan utan en bra film, popcorn och godis? Precis, igenting! Efter en hel dags plugg blir det nu äntligen lite ledigt. Hade tänkt se nya storfilmen Stardust ikväll. Har fått grymt bra kritik, men å andra sidan kan det ju inte bli annat än bra med sånna skådespelare. Sienna Miller, Nathaniel Parker, Sarah Alexander, Michelle Pfeiffer, Robert De Niro, you name it. Se den du också!!!

image209

Önskelista.

I år har det varit oerhört svårt att önska sig något i julklapp. Finns så mycket man vill ha men när någon väl frågar så kommer man inte på någonting. Men vad min garderob skulle behöva är några bra koftor. Gärna grovstickade och lite längre. De här från Stella McCartney, Burberry och Tracy Reese är grymma. Jag nog behöva en plånbok också. En lite större variant med bra översikt så att jag lyckas hålla lite ordning bland alla mina kort. Jag bara älskar tanken av att ha någon av de här från Bottega Veneta eller Marc Jacobs. Hoppas ni får en trevlig kväll!


           

Wish.

Godmorgon!
Dessvärre blir det plugg för mig idag.. Hade så gärna velat gå en lång runda på stan och ta en härlig fika.. Men men... Denna outfit skulle jag verkligen vilja ha idag! Tjock boxtop Monki, nördbrillor Prada, klocka Gucci, skoletter Burberry, skinnkjol Vintage, strumpbyxor Falke och väska American Apparel. Ha en bra dag allihop!

image208

RSS 2.0