American Apparel.


image207image206


Måste bara visa vad jag fick med mej hem från American Apparel idag! Dessa underbara basplagg. En vit body och en svart fodralklänning. Båda med deep-neck. Ååå så underbart!!!


  

Plugg.

I helgen blir det plugg. Tyvärr närmar sig tentorna och jag har inte satt igång med något vad gäller skolan. Phuuu, det kommer bli en lång helg känner jag på mig. Tur att man har adventsfikan på söndag att se fram emot. Kusinerna kommer allihop och sen Elin och hennes pojkvän som är på besök. Undra vad man ska bjuda på. Lite lussebullar och pepparkakor får det nog bli, det går alltid hem. Glögg eller kaffe? Hrm glögg tror jag.. Ååå längtar! By the way, här kommer en update på dagens outfit. Oversizetröja Å by Åhlens, svarta grovstickade strumpbyxor och grå knästrumpor H&M, casuals Converse och halsduk Hugo Muhr. Ha en trevlig fredagskväll!!!

image205    

Äntligen fredag.

Idag blir det en kort runda till universitetet å sen hem och bara ta det lungt.. Ska bli såå skönt att ha en kväll i soffan med en kopp te och en bra film. Blir kanske lite Idol också.. Detta vill jag ha på mig idag! Storkofta Graham and Spencer, halsband Philippa Holland, stövlar Bottega Veneta, strumpbyxor Falke, väska MiuMiu och brett midjeskärp Alexander McQueen. Ha en bra dag allihop!

image203

Torsdag.

Godmorgon!

Inatt har jag sovit jättegott även om det bar iväg tidigt till jobbet imorse. Sitter fortfarande och jäspar trots att jag fått i mig tre koppar kaffe redan. Usch det kommer bli en lång dag, men i eftermiddag blir det julshopping för hela slanten. Elin och jag ska springa en runda på stan och försöka köpa det sista. Skönt att man är ute i riktigt god tid iår, annars brukar det alltid bli i sista sekunden. Hoppas att det hinns med en lång och mysig fika i allt rännande också. Muggen lockar helt klart, eftersom det i dag blir shopping på Götgatan. Update kommer senare... Ha en underbar dag!


Adventsfika.

Advent närmar sig med stormsteg och vad passar då bättre än en adventsfika på söndag! Tänkte bjuda in kusinerna och Elin såklart. Har inte hunnit dricka så mycket glögg iår men det har liksom inte varit läge helt enkelt. Först nu när snön har kommit och det har blivit kallt som jag har blivit riktigt sugen faktiskt. Måste ge mig ut på stan också för att se om jag hittar något mysigt glöggset.

image200      image199     image201

Todays wish.

Dagens önskan består som bas av storkofta Stella McCartney, väska och armband MiuMiu samt rågummiboots Marc Jacobs. Till det grovstickade strumpbyxor Falke och nagellack i nyansen "Cosmo-Not tonight honey" OPI. Ååå vill verkligen se ut så här idag!


image198

Outfit.

Idag har jag äntligen använt mina nya gummistövlar. Till dem hade jag tjocka svarta strumpbyxor H&M, naturfärgade knästrumpor från Vouge, kjol Tiger, skärp Vintage, top Gina Tricot Organic Cotton och halsband även det från Gina Tricot.


image195   image196

Julklappar.

image197

Idag är det julklappsdags! Tänkte ta en runda på stan för att se om jag kan skrapa ihop några. Just nu sitter jag på univeristetet och skriver ett arbete. Känns väl sådär kul. Shopping lockar mer just nu. Tänkte ringa och fråga Elin om hon vill följa med en runda. Update kommer senare!

Wish.

Dagens önskan byggs upp utifrån höstens måsten. Lacktights från Gina Tricot, gummistövlar från Viking och geek-brillor från Prada. Till det vill jag ha naturfärgade overknees från H&M och storkofta från Topshop. Armbandet är från Asos och passar utmärkt till. Väskan är en av mina absoluta favoriter och kommer självklart från Botkier.


image190



Måndag.

Idag gick jag upp väldigt tidigt och gick en runda till universitetet på morgonen. Har blivit väldigt dålig på att komma upp på morgonen. Hur kan det komma sig? Kallt va det också så vinterjackan åkte på. Sjukt att det snart är december och första advent på söndag. Ska visserligen bli mysigt att plocka fram alla julsakerna och pyssla lite hemma. Julklapparna måste köpas också. Funderar på att ta en sväng på stan ikväll efter jobbet men kommer antagligen bli tvungen att jobba över. Till syster kommer det bli ganska lätt att hitta något eftersom vi oftast brukar ha samma smak. Till de andra i familjen och till vännerna blir det dessvärre svårare. Någon som har nått bra julklappstips?


Festligheter.

Igår gick den årliga FFE festen av stapeln och det blev som väntat riktigt kul.. Jättegod mat och grymma drinkar. Här kommer ett axplock av alla de bilder som togs. Att vi har kul råder det väl ingen tvekan om. Kvällen till ära hade jag min älskade tubklänning från H&M, korshalsband från Gina Tircot och lackade strumpbyxor från Wera/Åhlens. Till det hade jag grå pumps även de från Wera/Åhlens.

     

Viking.

Äntligen har det blivit ett par gummistövlar! Modellen med snörning som jag från början hade tänkt mig är nästintill omöjliga att få tag i i Sverige så det blev dessa från Viking istället.  Mycket snyggare så här i efterhand, och mer originella än den andra. De kommer användas flitigt... Älskar dem allaredan!!!

image178

Runda på stan..

Har precis vaknat efter att ha sovit riktigt gott inatt. Bion va riktigt bra igår, och maten va helt fantastisk! Vi gick till nya restaurangen Corridor vid Odenplan. Helt suverän mat, kan verkligen rekomenderas.

Idag skall det bli en kort runda på stan för att jaga stövlar, med Elin. Har inte riktigt bestämt mig för vilka jag ska ha men det lutar åt ett par med snörning från Viking!

Today.

Idag har det varit en lång dag.. Skulle skrivit skolarbete i eftermiddag men det blev en runda på stan istället.. Det blev lite SOUK och lite H&M. Hittade dessvärre ingenting trots att jag hade trevligt sällskap och va på shoppinghumör. Nu ikväll blir det ut och äta och senare bio, så ska snart hoppa i duschen. Men först lite snack kring dagens outfit. Highwaist-jeans Acne, linne Topshop, skärp Vero Moda, halsband Ganesha och kofta Gina Tricot. Ha en trevlig kväll!

image176

Outfit.

Update: Idag har det varit en lång dag.... Blev kvar längre i skolan än vad som va planerat. Hursomhelst, här kommer bilder på min outfit för dagen! Jeansen kommer från Cheap Mondays nya "skyscraper-collection", tishan är från H&M organic cotton och skoletterna är mina nya älsklingar från Bianco. Korshalsbandet och koftan är från Gina Tricot.

image172 image173

Most wanted.

Dagens önskan består utav den eftertraktade senapsgula sweaten från Monki, strumpbyxor från Falke och örhängen från Philippa Holland. Stövlarna känns väl igen vid det här laget och kommer såklat från Marc Jacobs! Väskan är också från Marc Jacobs. För övrigt helt underbar! Kjolen kommer även den från Monki. Min outfit för dagen är inte lika gorgeous som den här men duger helt klart! Bilder kommer senare...

image171

Äntligen!

Hur mycket tur kan man ha? Dessa underbara skoletter från Bianco har nu blivit mina. Någon annans felköp är nu min lycka till nästan inga pengar alls. Är såå glad för dem. De kommer passa utmärkt i min skogarderob!

image170

Besök.

En kväll med Greys piggar alltid upp det är ett som är säkert. Å snart är det löningsdax, vilket också känns som en rejäl vitaminkick! I helgen kommer pappa hit på besök så då kommer det väl inte bli så mycket tid på stan men en massa annat trevligt förhoppningsvis. Bland annat bio- och restaurangbesök på fredag kväll. Någon som vet nån bra film?

Ser även fram emot lördag då det äntligen är dax the big party! FFE håller sin årliga fest och det kommer bli så sjukt kul.. Frågan är bara vad man ska välja för outfit? Uppklätt i siden eller loosefit i tubklänning. That´s the question. Får fundera på det under veckan.

 Nu ska jag snart sova, ska upp tidigt och jobba imorgon. Men innan dess måste jag bara visa vilket underbart nagellack jag fick tag på igår från Depend. Beigebrunt, bara så underbart snyggt.. Sleep tight!

image169

Greys.

Äntligen hemma från skolan! Det tar på krafterna riktigt ordentligt att vara där nästan varje dag. Men imorgon blir det äntligen lite vanligt jobb. Nu ikväll är jag riktigt trött och vad passar då bättre än att pigga upp sig lite med några tidiga avsnitt av Greys Anatomy?! Elin också blivit helt fast och kan inte slita sig precis som jag. Underbart! Gäller att fräscha upp minnet lite nu när nya säsongen har börjat rulla i USA. Can´t wait to see!!!

Tisdag.

God morgon! Är väldigt stressad på väg till universitetet men här kommer iallafall en snabb uppdatering på dagens outfit. Boxtop från H&M Organic Cotton, peacehalsband från Ganesha, naturfärgade knästrumpor från Vouge, svarta strumpbyxor från Åhlens och skinnkjol från Gina Tricot. Have a nice day!

image168           

Manikyr.

Efter att ha gjort ingenting nästan hela dagen tröttnade jag och gick över till Elin (syster). Vi kände att det behövde göras något drastiskt åt våra naglar så lite manikyr fick det bli. Det blev grymt bra!

image167

Söndag.

Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon. Va riktigt trött efter gårdagen. Planerna efter frukost har väl inte varit så många och entusiastiska, men jag tror att det ska förbli en lugn dag. Kanske lite Greys Anatomy för att riktigt lyckas koppla av. För att åtminstone få lite modekänsla i luften visar jag ett ett utmärkt exempel på loose-outfit. Passar utmärkt en skön dag som den här. Farfarskoftan är från Åhlens, strumpbyxorna och armbandet  från H&M, skoletterna och deep-necktröjan från Topshop. Nagellacket heter "Midnight in Moskow" och kommer från OPI. Mörklila är min favorit på naglar just nu.  See you later!

image166

Fyndlös.

Tyvärr blev det inga inköp idag trots seriösa försök att hitta något. Ett långt besök i SOUK-gallerian gav ingenting konstigt nog. Men trots den dåliga utdelningen hade jag och min syster en riktigt trevlig eftermiddag! Ikväll blir det räkor och vin. Gott!

image165

Lördag.

En ledig lördag i mitt liv är lika med shopping. Som vanligt när det är shoppingdax så ringer jag gärna min syster och hon va som vanligt pigg på att följa med. En runda runt Åhlens City blir det idag då söder har tendenser att bli dyrare än vad man har tänkt sig. Lägger in bilder på eventuella fynd senare!  Bye!

Fredagsmys.

Dagen har varit riktigt stressig. Först en runda till universitetet och sen vidare till jobbet. Dagen har inte bjudit på så mycket modespan men lite internettittande har det blivit. Topshops hemsida inspirerar som vanligt och dessa gråa sötnosar fastnade jag speciellt för. Till vänster en finstickad klänning och till höger en oversize väst, lite speciell i modellen.

image163                image164

Efter en hektisk vecka både på jobbet och i plugget ser jag nu fram emot en lugn kväll i soffan med en massa popcorn, MUMS! Kanske blir lite film också efter Idol.

Önskan.

image162

Inte så mycket att säga om denna outfit mer än att den är underbar! Skoletterna är från Dries van Noten, kjolen från BACK och deepneck-linnet från Topshop. Ringen är fantastiskt "blaffig" och otroligt het, även den från Topshop. Som pricken över i:et lackar jag gärna naglarna med det körsbärsröda lacket från Essie!

Bottega Veneta.

Underbara väskor, inte sant! Flätat är riktigt hett i höst det märks helt klart. Den bruna "bagen" i mitten ligger helt klart överst på min önskelista just nu. Kuvertväskan/clutchen till höger är enkel men grymt snygg. Bottega Veneta är nog mitt absoluta favoritmärke just nu. Jag älskar allt från den nya collectionen. Kolla bara in de otroligt snygga pumpsen!

image158image159image160image161

Designed by H&M

Har länge gått och funderat på om jag ska slå till på dessa underbart snygga gummistövlar från H&M. Snörningen gör allt! Har varit lite tveksam när det gäller färgen men efter att ha funderat ett tag har jag nu kommit fram till att det kan funka med rätt outfit! Så på lunchen kommer jag nog gå och köpa mig ett par... Can´t wait!

image157

Igår och idag.

Biancos 50% - tyvärr en besvikelse! Inga skor alls blev det, men favvisarna fanns kvar. Dock till ordinarie pris. Jag får helt enkelt ta en runda förbi efter att lönen har kommit.

De utlovade bilderna på gårdagens och dagens outfits kommer här!

image154
Igår: Highwaist-jeansen kommer från Cheap Monday, toppen är från Gina Tricot´s Organic Cotton collection och peace-halsbandet är från Ganesha.

image155

Idag: Kjolen är från Monki, halsbandet från H&M och även denna top är från Gina Tricot´s Organic Cotton collection. Strumpbyxorna är vinröda från Åhlens. Väskan är vintage!

image156

Bianco

Idag är det 50% på höstsortimentet på Bianco! Tänkte jag skulle ta mig en runda förbi SOUK på lunchen... Hittade denna sötnos på hemsidan. Lovely!!! Den skulle passa perfekt i min redan så överfulla skogarderob! Nu måste jag kila på lunch.. Dagens outfit kommer senare!

image152

Frossa

När det gäller kläder och mode har jag många gånger svårt att hejda mig. Det finns så otoligt mycket fint som man bara vill ha! Klänningen nedan från Topshop faller mig helt i smaken. Kan med fördel både bäras casual och på fest! Skorna är precis nyinkomna och grymt snygga. Eller vad tycker ni?! Kuverväskan kommer från FiFi-bags och den vinröda färgen är bara så het.. Ringen är även den från Topshop.

image146image147 image150


Pluggfika.

Idag startade dagen med en tidig morgon. Kallt va det också, så vinterjackan åkte fram. Skola klockan åtta är inget som hör till vanligheterna just nu. Men en liten runda till universitetet blev det på förmiddagen. Framåt middag blev jag hembjuden till syster på lunch, och det tackar man ju aldrig nej till så eftermiddagen spenderades hemma hos henne. En hel del plugg men lite fika och mode hanns med.

image151



Thomas Sabo

Ett av mina måsten inför den stundande julklappen är denna sötnos från Thomas Sabo!  Är det inte gorgeous?! Jag är så förtjust! Berlockena går att byta efter humör och outfit.. Kolla in nya höstkollektionen du med på ThomasSabo.com

image139

Kollektionen heter "shoppoholic"... Så passande!

Mys..

I helgen har vi haft besök hemifrån Växjö, så idag blev det en runda på stan! Södermalm lockade mest så några timmars strosande utmed Götgatan blev det! Inne på Gudrun Sjödén hittade jag ett par otroligt söta knästrumpor men månadens redan överdrivna shopping gjorde att de fick bli kvar i butiken, tillsvidare!

image137image138


Vi besökte också favvishaket MUGGEN. Deras sojalatte is to die for!
Senare på eftermiddagen åkte vi till Naturhistoriska Riksmuséet och gick på deras senaste utställning. Dagen avslutas med myskväll hemma i soffan. Kycklingpaj, glass och fruktsallad står på menyn. Mums!!!

 

Fransar och Organic Cotton..

I går blev det en runda shopping på Söder! Bastoppar va vad min garderob saknade så det blev några stycken från H&M´s Organic Cotton. En dovt plommonlila (bilden) och en naturvit. Passade även på att besöka Götgatans nya Gina Tricot. Var på jakt efter nya smycken och hittade ett stort kors med lång kedja i brons, samt halsbandet på bilden nedan. Även en Organic Cotton top med båtringad hals fick det bli. Det svarta halsbandet nedan kommer komplettera min svarta tubtop-klänning från H&M perfekt! Weekday på Götgatan blev en lång erfarenhet. Någon timme spenderades utan problem på jeansavdelningen. Slutligen fastnade jag för ett par svarta highwaist-jeans från Cheap Monday! Otroligt användbara och grymt snygga!

image131  image130 



Dagen avslutades med en runda i Drottninggatans Zara-butik. Har länge spanat in deras fransväska alá Prada, så en sådan fick det bli också. Är så otroligt glad för att den äntligen har blivit min... 

Den är UNDERBAR!!! Eller vad tycks?!

image133  image134     image135

Deep Neck!

Idag har det varit regn och rusk i den kungliga hufudstaden! Vad passar då bättre än att sitta inne och uppdatera sig lite i modeldjungeln?!

Whyreds nya höstkollektion bjöd på en hel del läckerheter... Bland annat denna underbart snygga deep neck klänning... Mmm vill ha! Passar perfekt till grovstickade strumpbyxor i naturnära nyans, likt dessa från H&M. För att fullända looken krävs dessutom stövlar med klack och en grym väska!

Mina favoriter kommer från Marc Jacobs och Miu Miu.


image127

Acne

 
Idag inspiraeras jag utav Acnes LookBook! Skinkjolen tillsammans med den för övrigt slappt sköna outfiten är grym! Nya collectionen har precis anlänt... Ta en rejäl titt du också!
image122image123
T-shirten är från Marc Jacobs, kjolen från Gina Tricot, pumpsen från Monki, örhängena från KyssJohanna och ringern från Lindex.

Gummi.

image117image120image118

LYX  eller  BUDGET... Gummistövlarna är tillbaka!!!
 Här är några av mina absoluta favoriter... Längst till vänster LYX från Marc Jacobs, i mitten snyggingar med snörning från Viking och till höger en kilklacksvariant från Tretorn. Den bruna stöveln har  en aning rågummikänsla vilket är ett stort PLUS!

RSS 2.0