ready to go.

image507
Nu ska jag och D på valborgsparty och jag känner mig riktigt snygg i min hemmasydda klänning. Börjar nog mer och mer känna att denna ljusa är min favorit.. Vad tycker ni, är jag dressed for sucess?

longing for lullabies.


Longing for lullabies
, Kleerup feat. Titiyo är nog både dagens, veckans och månadens vackraste låt.. Blir så otroligt både glad, ledsen och rofylld när jag hör den, och vilken musik bemästrar det? Lyssna och njut!!!

anna & boy.

image504

Underbara bikini och sensuella klänningar i ljuvliga utföranden hittar du på Anna & Boy! Märket lanserades i Australien 2005 av Anna Hewett och Lill Boyd. Designen bygger på unika detaljer, underbara färgkombinationer och sensuallitet. Jag satt fastklistrad i flera timmar på hemsidan tidigare i morse, och kunde inte sluta förundras över hur otroligt inspirerad och influerad jag blev. Kläderna visades för första gången på MA Fashion Week i år, och blev helt klart en stor succé. Kollektionen är stark influerad av barndomens "beach house wallpapers", surffilmer och gulnade fotografier med vacka sensuella motiv. Visst blir man inspirerad!!!

valborg 08.

image503
Än sålänge har min valborg vart allt man kan önska sig. Solen skiner, fåglarna kvittrar och man får vara ledig, fika och bara ha det härligt. Efter att ha gått till skolan och upptäkt att vi var lediga gick jag en sväng förbi syster och styrde upp lite planer inför kvällen. Ovan lite pics från dagen så här långt.. På mig har jag mina nya chinos Gina Tricot, sjal lånad av Elin, väska vintage, linne Topshop, skärp mormors gamla, klocka Casio, nagellack M.U.S Elin och jacka Rules By Mary.. Hoppas ni får en mysig valborg!!!

dagens kläder.

image502

Ska snart krypa till sängs men tänkte bara lägga ut en bild på dagens kläder. Min ljusa hemmagjorda klänning med rosa och röda rosor fick agera kjol idag på jobbet. Till den hade jag en deep-neck-top från Topshop, svarta strumpbyxor Åhléns, cogancsbruna heels ZARA, rött skärp mormors gamla och mc-jacka H&M.. Sov gott!!!

när vår blir sommar.

image501
Imorgon är det valborg, och det betyder att våren är på väg att bli sommar!! Körsbärsblommorna slår ut och brasan tänds.. På min valborg åker grillen fram och jag umgås med mina nära och kära. I år blir det grillparty på innergården och förhoppningsvis en massa gott vin. Vad gör ni på valborg?


röd, rödare, rödast.

image500
Rött är vårens trendfärg! Framförallt på skor, allt från ballerina till pumps, men även väskor, solglasögon, läppar  och naglar.. Till de annars väldigt ljusa pastellerna är det helt rätt att låta accessoarerna lysa. Från vänster, klänning Acne, bikini Anna & Boy, läppstift Shiseido, nagellack Mavala, pumps Prada. Jag älskar rött, vad tycker ni?

finaste dagen!

Idag ska det enligt meterologerna bli den finaste dagen under våren, solmässigt och värmemässigt! Typiskt att jag då ska sitta på jobbet hela dagen, men jag hade ju faktiskt en otroligt skön ledig dag igår så jag ska väl inte klaga. Ikväll är jag home alone så jag ska försöka hinna med en runda träning och lite mys i soffan. Nu ska jag äta lite frukost.

nyshoppat.

image499
Har som ni kanske redan vet en obsession av chinos.. Idag blev det ett par nya beiga, från Gina Tricot. Inte världens bästa bild på dem men förhoppningsvis kommer ni att få se dem på snart.. Love them!!!

dagens önskan.

image498

Nu är jag snart redo för en runda ner på stan med syster och såhär hade jag gärna sett ut.. Jeanskjol Monki, gladiatrosandaler Azzedine Alaia, linne Topshop, väska Marc Jacobs, halsband Brosch och nagellack OPI. See you later!!!


monday morning.

Idag är jag helt slut i kroppen efter helgens festligheter. Tur att jag kan vara ledig från skolan idag och bara vara hemma och vila upp mig. Känner jag mig själv rätt så kommer jag inte ta det lungt utan ändå ha agendan full men jag ska försöka. Nu ska jag iväg till gymet på ett pass, Adios!!!

080427

Trött idag efter en härlig kväll med vännerna.. Efter party på Kungstensgatan gick vi till Berns och drack drinkar.. Mycket trevligt!!! Den hemmasydda klänningen gjorde succé och jag fick många positiva kommentarer, roligt! Nu ska jag snart kila iväg till skolan och skriva termpaper, är inte alls sugen men det ska nog gå bra..

Vad hittar ni på idag?

party!

image497

Nu är det dags för party igen, Sara är här och nu ska vi snart smita iväg. Såhär ser jag ut ikväll!!! Den hemmasydda klänningen gör debut! Hoppas ni får en skön kväll.. Adios!!!

fashion for guys!

image495
Chinos, t-shirt H&M, glajjor Ray Ban, messenger bag Mulberry och tygskor Le Coq. Klassiskt och riktigt snyggt!!!

nytt från ZARA.

image493

Nu har jag precis kommit hem från min otroligt korta shoppingrunda.. Åkte ner till ZARA och köpte hem mina nya älsklingar! Träklackens assymetri är grym, lite inspiration ala Chloé!!! Har fått dille på ljusbruna heels av någon konstig anledning, men visst är de snygga?!

080426

Idag gick jag upp tidigt och smet iväg till gymet.. Har inte blivit så mycket tränat senaste veckan för jag har inte haft någon ledig tid alls känns det som.. Just nu sitter jag och skriver på ett term-paper som ska lämnas in om drygt en vecka och det går ganska segt eftersom det ska skrivas med akademisk engelska, men, men.. Strax ska jag smita ner till stan till ZARA för att köpa ett par skor som jag blev kär i igår men som jag aldrig fick med mig hem.. Har gått och tänkt på dem hela dagen så det känns som att det är meningen att jag ska ha dem i garderoben. Nu ska jag äta lite.. Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag!!!

inspiration från blomsterrabatten.

image492


Nu när sommaren har kommit, så måste jag investera i nya nagellack! Eftersom man i år ska slänga förra säsongens neonfärger så måste förrådet uppdateras en aning.. M.U.S har ju som vanligt mina favoriter.. Här har jag valt ut några av dessa.. Carmen (lila) är nummer ett, tätt följd av Henrik (grönt) nummer två.. Visst är de härliga?!



oh.. sunny day!

image494
Vaknade i morse av att jag va riktigt varm. Solen gassade in geno fönstret och termometern stod på 14 så jag tog mitt förnuft till fånga och gick upp innan klockan ringde. Nu sitter jag och äter lite frukost och klipper ihop ett collage över dagens sommaroutfit.. Jag har på mig chinos Monki, rött skärp mormors gamla, klocka Casio, strapless body Gina Tricot, heels Topshop, väska Mulberry och jacka H&M.. Strax ska jag en runda till skolan och senare blir det fika och shopping med söta SARA på stan...  Nu ska jag ut i vårsolen!

nytt från Monki.

Massor med nyheter finns nu på Monkis hemsida. Jag har samlat mina fyra favoriter nedan! Chinosen finns redan i garderoben och om jag känner mig själv rätt så kommer den puderrosa klänningen inom en snar framtid också att finnas i min ägo. Den aprikosa boxtoppen kommer vara grymt snygg till vita jeans framåt sommaren, och stentvättat funkar ju alltid! Vilka är dina favoriter?

image490

peacearmband.

image489

Såhär ser mitt hemmagjorda peacearmband ut på nära håll.. Med lite tålamod och fina pärlor kan det bli riktigt bra.. Är faktiskt mycket nöjd med resultatet, och fler fina smycken ska det bli... Förrådet med pärlor är som ni vet påfyllt..

dagens outfit.

Lite outfitbilder tycker jag är på sin plats nu i det fina vädret.. Såhär såg jag ut idag!  Mc-jacka H&M, strumpbyxor Åhléns, sjal vintage, kjol Monki, skärp Myrorna, peacearmband hemmagjort, body American Apparel, klocka Casio, väska Mulberry, balleriaskor vintage.

image488

inspiration!

image486

Tittade precis runt på lite olika bloggar och hittade det här! Att jag lyckas inspirera med min blogg värmer otroligt i hjärtat.. Tack Andreas!!!

pärlor.

image485

När jag och syster vintageshoppade på Kungsholmen igår  kikade vi in en runda i Pärlshopen i Västermalmsgallerian! Underbara pärlor, fjädrar och berlocker hittade vi.. Jag gjorde ett armband igår kväll med peacemärke och orange-röda pärlor som blev oerhört fint.. Idag på lunchen kunde jag inte låta bli att kika in i Pärlshopen i Sturegallerian när jag gick förbi, så ikväll sätter jag mig och pillar ihop fler fina smycken.. Visar bilder senare!!!

solen skiner!

Idag sitter jag på jobbet, fastän solen skiner som bara den.. Har dock tillbringat förmiddagen med att springa lite ärenden så jag har fått rätt så mycket sol på näsan. Resten av eftermiddagen blir det kontorsarbete, men hoppas kunna njuta en stund till av solen senare.. Nu ska jag jobba, Adios!

dagens outfit.

Är riktigt trött efter en lång dag både i skolan och hemma.. Hade tvättid i eftermiddags och efter det va syster och jag och vintagespanade i Vasastan och på Kungsholmen.. På Stockholms Stadsmission hittade jag ett par riktigt fina ballerinaskor och på People like us en mysig sjal med blommor.. Såklart!

Nu ska jag snart hoppa ner i sängen men tänkte bara först lägga ut en bild på dagens kläder. Lite ovant att se sig själv i ostylat nedsläppt hår men jag gillar det.. Framförallt att jag börjar få tillbaks min naturliga hårfärg.. Såhär såg jag ut idag! Tröja H&M, linne Gina Tricot, strumpbyxor Åhléns, klocka Casio, halsband mammas gamla, tygskor och mc-jacka H&M och sjal Stockholms Stadsmission.. Hoppas ni får sova gott inatt, sleep tight!!!

image484

080421

image483

Idag fyller världens bästa Johanna år!!!
Grattis, grattis vännen, idag är det din dag och jag hoppas att den blir toppen! Vi ses ikväll!!!

rules by mary.

image479

Underbara kläder, skor och accessoarer inför vår och sommar hittar ni hos Rules By Mary. Designen har blivit lite av en favorit hos mig, och jag inspireras av det sensuella. Klänningen till vänster ligger helt klart långt upp på önskelistan.. Vad tycker ni?

TOPSHOP


image478





Hittade precis denna riktigt snygga bikinin från Topshop! Den uppfyller helt och hållet vårens marina trender...

Skulle gärna ha den i min ägo!









080420

Å så va söndagen nästan över.. Idag har jag städat efter gårdagens party som förövrigt blev mycket lyckat. Många glas vin och goda drinkar blev det och tjejerma va oerhört pigga och glada.. Lite singstar hanns dessutom med och det va en hit! Nu ska jag bara slappa en stund innan det är dags för söndagsmys i soffan. Synd att jag inte har hunnit med att vara ute i det underbara sommarvädret men that´s life!


party, party!

Ikväll blir det party! Tjejerna kommer hit på drinkar och jag känner på mig att kvällen kommer bli toppen! Har inte riktigt funderat ut vad jag ska ta på mig men jag har några timmar till på mig att bestämma mig.. Kanske blir det något hemmasytt eller min nya klänning från H&M Trend.. We will see!!!

tips!

Vill du shoppa secondhandkläder billigt? Då har jag det perfekta tipset.. Min syster Elin, har lagt upp en "bloppis" där ni kan köpa plagg (redan nu) och själva annonsera om kläder som inte får rum i garderoben (kommer snart).

Bloppisen hittar du på http://www.secondhandfynd.blogg.se.. In och fynda!!!

080418

Godmorgon! Sitter just nu och äter en tallrik havregrynsgröt samtidigt som jag försöker komma på vad jag ska välja ur garderoben idag.. Solen skiner förvisso men änsålänge är det väldigt kallt ute och det lämpar sig inte direkt att helt köra vårstilen.. Förhoppningsvis kommer det att bli varmt framåt dagen. Idag ska jag jobba hela dagen och senare ikväll planera för party imorgon.. Tjejerna kommer över och dricker drinkar och det kräver ett besök på systemet och lite planering av tilltugg.  Någon som har några bra förslag på poppis drinkar?

ännu mer blommor.

Nu kommer det äntligen en bild på min hemmasydda klänning nummer 2.. Blev om möjligt ännu finare än den första. Påminner om en gammal gardin i tyget, vilket förövrigt är ljuvligt.. Till röda läppar blir oufiten fulländad. Om allt går enligt planen så ska den invigas på lördag.. Visst är den fin?!
image475

dagens outfit.

image474

skipants - Lindex, linne - Art By H&M, kofta - Zara, nagellack - M.U.S. Elin, peacehalsband - Ganesha

Blir en heldag i caféet för mig idag och senare en runda på stan i den fina vårsolen som förhoppningsvis är på väg upp! Nu ska jag äta lite havregrynsgröt och sen kila iväg till skolan.. Hoppas ni får en skön torsdag och njut nu av den sköna solen!!!

nytt från M.U.S.

image472






Var tvungen att fortsätta investera i rött från M.U.S. idag! Nya läppglanset JetSet och nagellacket Elin fick bli en del av mitt redan överkomsumerade badrumsskåp.. Men hur ska man kunna lära en nagellack- och läppglansälskare att avstå från att köpa dessa produkter? Omöjligt!!!


veckans kläder.

image470
När jag började bläddra i veckans outfitbilder märkte jag till min stora förvåning att det verkar som att jag varit ganska fantasilös i veckan som gått... Enligt bilderna att döma så har jag tydligen haft liknande kläder på mig både i måndags och idag! Haha, inget som jag märkt själv.. Måste ha varit tankspridd vid valet av kläder.. Trots bristande kreativitet är detta två outfitbilder som helt och hållet är i linje med vad jag vill uppnå med min stil.. Tre av vårens stora trender ryms på två dagar.. Randigt, vippigt och chinos!!! Det röda skärpet är förövrigt en klar favorit i min garderob just nu.. Tack mormor!!!

080416

Tidig morgon blev det idag.. Dagen är helt och hållet fullspäckad för min del. Nu sitter jag i skolan och ska snart smita in på föreläsning.. I eftermiddag en ex-reseaktivitet och senare ikväll middag på String! Hoppas att det blir en någorlunda tidig hemgång för imorgon väntar en heldag i caféet! Nu ska jag smita, hoppas ni får en bra dag!!!

mode för killar!

Jag har flera gånger blivit tillfrågad av mina killkompisar om jag inte kan blogga om lite schyssta kläder till killar nu framåt vår- och sommar. Så nu äntligen tänkte att jag skulle göra slag i saken och försöka lägga ut lite modetips även till killar..

image468

Paul Smith har i sin vår- och sommarkollektion en massa fina kläder, accessoarer och skor.. Jag gillar speciellt de kombinerade mocka- och tygskorna i vitt som precis har kommit ut i butik! Perfekt för den som inte helt och hållet vill gå över till tygskor.. Jag ska nog ta och inhandla ett par till pojkvännen... Vad tycker ni?

klarrött från M.U.S.

image467





CHINA RED
från M.U.S. ett riktigt klarrött läppstift, har jag införskaffat mig idag! Hoppas att det blir en hit på lördag ihop med min precis färdigsydda blommiga klänning nummer 2..

Vad tycker ni, hit eller diss med klarrött?

nyheter!

image466

Nu trillar det in massor med nyheter hos Cocoo! Budskapsarmband, peace-örhängen, ros-broscher, fina halsband och maffiga ringar. Kolla in nyheterna du också!!!


Ljuvliga under!

image465

Underbara blommiga under från H&M är alla bloggares favorit just nu, och visst kan jag hålla med om att linnet är riktigt fint. Jag skulle gärna ha det när jag myser.

Vad tycker ni?

Smutsiga pasteller.

En av vårens hetaste trender är helt klart de smutsiga pastellerna.. Klänningen nedan kommer från Topshop och är fantastisk. Volangerna och det skira tyget är bara så snyggt! Nagellacket från OPI är även det i en smutsigt beige nyans och är hör och häpna helt täckande.. Höga klackar håller som vanligt i sig, de nedan är från Asos. Helt klart en kandidat för min vårgarderob!!!

image461

080415

Endast 10 dagar kvar till lön och det riktigt kliar i fingrarna efter vårshopping! Ser ut som att solen kan bryta igenom och kanske skina lite idag också och det känns ju inte så dumt.. Ska snart kila iväg till universitetet för en heldag i skolan, mindre kul.. Ikväll ska jag umgås med D och ha myskväll, kanske hyra någon bra film. Någon som har något bra filmtips?

080414

Hipp, hipp, hurra!!! Idag fyller min käre vän Christian 26 år.. Hoppas du får en underbar dag vännen och många fina paket!

Solen skiner utanför fönstret i Stockholm idag och förhoppningsvis kommer den stanna uppe länge så att man hinner få några strålar på sig innan kvällen! Idag sitter jag på jobbet hela dagen. Ska snart åka till Åkersberga på ett möte men annars blir dagen relativt stilla för min del.. Hoppas hinna träna och städa lite senare ikväll innan nya avsnittet av OTH väntar! Hoppas ni får en underbar måndag!!!

Dressed for sucess!

image459

Första klänningen av dagens fyndade tyger är nu klar! Tyvärr så är ljuset i lägenheten inte det bästa så här på kvällen men jag hoppas att man får en uppfattning om färgerna i tyget.. Det är iallafall ljusbrunt med rosa rosor på.. Ljuvligt ihop med vintageskärpet från Myrorna. Kommer förhoppningsvs kunna använda mitt underverk snart om vädret tillåter.. Nu ska jag sätta igång med nästa blommiga projekt.. Hoppas ni får en mysig kväll!!!

Smygtitt!

På vägen hem från skolan kilade jag och Maria in på Åhléns vid Odenplan och fyndade otroligt fina blommiga tyger för nästan inga pengar alls.. Så nu ska jag sätta mig vid symaskinen och hoppas på att få ihop nått fint. Jag säger inte vad, men här kommer en smygtitt på tyget iallafall. Vad tycks?

image458


Dagens önskan.

Idag skiner inte solen från klarblå himmel direkt och vad passar då bättre än jeans? Min önskeoutfit för dagen ser ut såhär. Stuprörsjeans J.Brand, linne Acne, kofta med knäppning i ryggen Hope, art-deco halsband och peeptoe-skoletter Forever 21, orange nagellack OPI och väska Botkier. Skoletterna är förövrigt en klar favorit i vårens skogarderob..

image456

080413

Idag är det söndag, usch vad helgen har gått fort! Just nu sitter jag med frukosten framför datorn och slöar.. Ska snart iväg till universitetet och skriva arbete med Maria och Olof.. Känns skönt att tentan blev inställd för term-paper passar mig mycket bättre än att vara nervös inför en tenta! Senare i eftermiddag blir det fika med Maria och Antonia och ikväll ett pass BOX och tyvärr några välbehövliga maskiner tvätt. Hoppas ni får en skön söndag!!!

080411

Godmorgon! Solen skiner utanför fönstret i Stockholm idag, underbart att det är fredag och helg.. För några dagar sedan fick jag veta att min tenta dessutom är inställd nu på måndag så det kommer förhoppningsvis bli en lugn och skön helg, utan plugg. Idag ska jag vara på jobbet fram till lunch och senare väntar föreläsning på universitetet och ikväll blir det med all säkerhet bara mys framför tv:n.

Vad hittar ni på i helgen?

Organic Cotton hos Vero Moda.

image455

Vero Moda
introducerar nu Organic Cotton i sina kollektioner. Älskar de skira materialen, de pudersmutsiga tonerna och de ljuvligt blommiga mönsterna. Klänningen på bilden till vänster är redan min personliga favorit.. Kommer definitivt bli en runda till Vero Moda på drottninggatan imorgon på lunchen innan jag ska på föreläsning på universitetet. Plaggen kommer att finnas i de flesta av Vero Modas butiker från och med idag, 10 April. Passa på du också innan de tar slut... Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, godnatt!!!

Marimekko + H&M.

Äntligen har den underbara bikinin från Marimekkos H&M kollektion blivit MIN!!! Spanade in den igår och turen hade jag med mig när jag kilade till H&M på drottninggatan på lunchen. Är så glad för den, och visst är den bara såå grym?!

image454

Dagens outfit.

Ska snart kila iväg till jobbet men tänkte först lägga ut dagens klädval.. Har varit mycket dålig på att uppdatera den fronten på senaste tiden men förhoppningsvis ska det bli bättre.. Jag har vippig kjol H&M Trend, top Vintage, skärp mormors gamla, strumpbyxor Åhlens, klocka Casio och röda pumps Vagabond.. Hoppas ni får en skön torsdag!!!

image453

080409

Redan 9 april, men tyvärr så märks det inte utomhus idag!! Usch vilket skitväder rent ut sagt, iallafall i Stockholm.. Längtar till varmare breddgrader just nu! Kanske släpa med syster yster på en tripp till Milano nu innan sommaren kommer till Sverige?! Som tur är så slipper jag springa ute i rusket idag, för jag sitter på jobbet framför datorn med en kopp te just nu och myser, känns ganska skönt då man tittar ut genom fönstret.. Ikväll ska jag försöka träna lite igen och senare ska jag träffa Elin för lite syskonmys.. Hoppas ni får en mysig onsdagskväll ni också!!!

Blommigt.

Blommigt blir det mycket av i vår och sommar.. Topshop, som nu äntligen skickar till Sverige erbjuder underbara skor, klänningar och underkläder. Älskar de ljuvliga underkläderna, skulle gärna bära dem nu till våren. Ljust puderosa heels skulle inte heller vara helt fel. Den blommiga klänningen är även den en underbar kreaktion som kan klickas hem via hemsidan.. Skapar otroliga vill-ha begär, eller hur?!

image452

Nyheter från Cocoo.se!

Ni har väl inte missat att kika in på Cocoo.se och ta en titt på alla underbara nyheter? Isåfall, gör det! Otroligt mysiga accessoarer finns att klicka hem till bra priser.. Själv är jag otroligt förtjust i det bruna skinnarmbandet med budskap och de ljuvliga örhängena med blommor! Klicka dig in på hemsidan du också!!!

image450



080408

Godmorgon! Mulet och trist i Stockholm idag, och det känns verkligen som att regnet hänger i luften.. En lång dag väntar för mig idag, först iväg till cafeét på skolan för att starta igång verksamheten för dagen och senare vidare till Östra Real för informationsmöte. Mycket arbete inför exmensresan just nu men det är det värt... Tre veckor i Sydamerika tackar man ju definitivf inte nej till. Senare ikväll ska jag försöka hinna med ett areobicspass på gymet innan sängen.. Hoppas kunna se nått bra på tv också innan klockan blir allt för sent.. Nu ska jag äta lite frukost och sen bege mig till skolan.. Hoppas ni får en skön tisag!!!

Vårens MODE.

image447
Alla modebloggare passar inför varje säsong på att visa nyckelplagg som borde finnas i allas garderober.. Så jag tänkte inte vara sämre. Här kommer ett urval i vad jag anser vara dessa plagg nu inför våren... 70-tals jeansen kommer jag definitivt att införskaffa mig inom en snar framtid, och likaså herrkavajen (Filippa K) som är otroligt het! Det "art deco" inspirerade halsbandet kommer från Forever21 och är en accessoartrend som jag absolut kommer haka på. Den vippiga kjolen (Acne) har varit på tapeten ett tag och kommer även i vår och sommar att vara ett IT-plagg, likaså vita blusar (Topshop) med krås och speciella detaljer. Peeptoen kommer att vara den stora trenden när det gäller skor, gärna på pumps eller skoletter likt dessa från Forever21. Jag har redan anammat en del av dessa trenden och väntar otåligt på att leta vidare efter ytterligare plagg inför våren och sommaren..

Vilka trender hakar ni på?


Zara + Acne.

Häromdagen sprang jag på dessa underbara platåheels med remmar på Zara, Hamngatan.. Fick en otroligt stark vill-ha känsla i kroppen när jag såg dem. Måste nog smita dit nån dag veckan och prova. Looken blir fulländad med de underbara LUV ala Acne.. Visst är heelsen bara så snygga?!

image446

Studying.

Inte kul alls att ägna en hel helg åt att plugga valuation när det både är fint väder ute och fika står högt upp på listan.. Jag har visserligen precis kommit igenom de tunga delarna och bestämt mig för att ta en välbehövlig paus. Senare ikväll ska jag masa mig till ett boxpass på Nautilus men tills dess blir min dag allt annat än hektisk.

Vad hittar ni på idag? 


Rules By Mary.

Nu är jackan från Rules By Mary äntligen min.. Marinblå är helt klart min garderobs nya favvisfärg.. Bara senaste veckan har min sparsamma shopping bestått till stor del av just marinblå plagg. Men jag gillar färgen skarpt.. Och jackan by the way är helt underbar!!! Kragen och dragskon i midjan är de detaljer som jag älskar mest. Visst är den gorgeous?!

image442






Update.

image438

Här kommer nu äntligen en update på gårdagens outfit.. Jag hade min älskade marinblå klänning från H&M Trend, röd lackväska, örhängen Indiska, svarta strumpbyxor från H&M och mina fantastiska röda lackskor med rosetter från Vagabond. Partypingla? Jajjamänsan!!!

Nu ska jag snart ta uppehåll i studierna och bege mig ut i det fina vädret på en promenad med pojkvännen.. Den efterlängtade vårjackan från Rules By Mary ska nu äntligen inhandlas... Uppdaterar med bilder på den senare.. Hoppas ni får en skön lördagsefermiddag!!!

080404

Äntligen fredag igen, och ikväll blir det party.. Lilla Katarina fyllde 23 igår och det ska firas rejält med många drinkar må ni tro.. Har inte riktigt bestämt mig för outfit ännu men förmodligen blir det min nya marinblå klänning från H&M Trend som min älskade syster köpte till mig när jag fyllde år.. Fick även en klarröd lackväska som jag trånar efter att få inviga.. Hoppas att jag hinner uppdatera med bilder innan jag smiter iväg senare...

Nu ska jag bege mig till skolan för att hjälpa till i fiket.. Slutar nu till sommaren så klassen har beslutat att bege sig tre veckor till sydamerika, å då krävs det ju en hel del cash! Hoppas ni får en bra fredag!!!

080403

Snart vankas det helg, men tyvärr en hel del plugg för mig.. Tentan i värderingsmetodik närmar sig med stormsteg och jag måste erkänna att jag inte har lyckats motivera mig till att börja plugga ännu. Får försöka ta tag i det där i helgen.. Just nu sitter jag på jobbet och försöker få i mig lite frukost samtidigt som jag uppdaterar mig i dagens arbete. Ikväll blir det träning med Elin och eventuellt en mindre hemmaspabehandling.. Känner att jag behöver ta mig tid till det då det var riktigt länge sedan jag kände att jag hade lite tid över.

Hoppas ni alla får en toppenbra 3 april!!!


Sommarfint från Acne.

image433
Som alltid bjuder Acne på riktigt fina vår- och sommarplagg. Den här klänningen har jag hållt i ett antal gånger utan att den har fått följa med hem till garderoben.. Men snart ska den absolut bli min.. Ska bara fylla på budgeten en aning innan jag slår till.. Visst är den underbar, och skapar otroliga vill-ha känslor?! Tyvärr kommer den inte helt och hållet till sin rätt på bilden. I verkligheten ser man tydligt att den är ljuvligt blommig..

Rent av GORGEOUS, eller vad tycker ni?

RSS 2.0