Dark desire.

Ledig dag, vad ska man då hitta på? För min del blir det plugg hela dagen, tentan närmar sig och helgen lockar med en massa annat skoj. Men här kommer iallafall ett förslag på en passande outfit för dagen som förövrigt är väldigt grå och trist.. Iallafall i Stockholm! Oversizeklänning Topshop, väska MiuMiu, jodpurs Ellos, skärp med gulddetaljer Modström, strumpbyxor Falke, geekbrillor Initium och nagellack Essie. Det lilla blå blev förövrigt mitt igår.. Ska nog testa det ikväll förhoppningsvis. Hoppas ni alla får en toppendag!

image345

S/S 08

image344
Topshop och Asos överaskar med många fina plagg inför vår och sommar! Jag har plockat några av mina favoriter.. Naturnära toner och blommigt dominerar som ni kan se.. Espadrillos (Asos) är åter hett, gärna tillsammans med utställda jeans (Topshop). Gillar även ridbyxvarianten som blir kvar bland trendplaggen i vår och sommar. Tröjklänningen med tryck faller mig utmärkt i smaken, tillsammans med lacktights blir outfiten fulländad... Väskan är grym och definitivt något som jag skulle vilja lägga vantarna på.. Vilka är dina favoriter?

Bilder: Topshop och Asos

080129

Här kommer några smakprov på dagens och gårdagens outfits. Till vänster, highwaist-jeans Acne, deepneck-linne Topshop, skärp Saddler och halsband H&M. Till höger, storskjorta Indiska, strumpbyxor och skarf H&M och armband Thomas Sabo! Nu blir det en runda till gymet och sedan mys framför tv:n.. Ha en skön kväll!

image343image342

080128

Idag gick jag upp med tuppen, dags för ex-jobbs möte.. Är så skönt att det börjar närma sig slutet av utbildningen, endast en termin kvar och sen ex-jobb. Har dock inte riktigt spikat min vinklig av projektet ännu men med lite mer kött på benen så ordnar det sig nog. Just nu sitter jag på universitetet och fördriver tid tills föreläsningarna börjar. Kommer bli en lång dag idag. Hoppas er blir toppen!

Dagens outfit.

Dagen började med plugg och tvätt. I eftermiddags blev det en runda till Västermalmsgallerian och efter det vidare till stan. Pubhuset va till vår stora besvikelse avspärrat så någon shopping på Weekday blev det inte. Tyvärr blev det inget shoppat alls! Det här hade jag på mig. Skinnkjol och halsband Gina Tricot, linne H&M organic cotton, kofta ZARA, strumpbyxor H&M och skoletter Nilson. Nu blir det film och mys med syster Elin!

image340

Dagens önskan.

image339
Dagens önskan känns helt rätt inför den stundande våren då de utställda jeansen åter gör entre, här en variant från Topshop! Linne Kate Moss, mcjacka H&M, flätat skinnarmband och peeptoepumps Topshop, väska American Apparel och klarrött nagellack Essie. Nu blir det uppladdning inför kvällen som bjuder på Singstar och vin.. Hoppas ni får en skön kväll!

Lackade naglar.

Personligen så älskar jag färgade naglar, allt från genomskinligt baslack till svart. Just nu används röda nyanser flitigt, men nya trenden med blått har helt fallit mig i smaken. Har dock tyvärr inte inhandlat något ännu. Nagellacken från Essie är absoluta favoriterna!


image337image338


Klippdags!

Mitt hår ser likadant ut varje dag! Knut och uppsatt lugg, trist! Så nu är det definitivt dags för ett besök hos frisören.. Har funderingar på att spara ut mitt hår till mellan långt igen men behålla luggen.. Vad tror ni om det? Färgmässigt vill jag försöka få till min naturliga hårfärg tillbaka fast med en aning mera lyster. Jessica Albas färg är helt underbar! I längd hade jag tänkt mig något i stil med Nilcole Richies underbart axellånga page. Tror det kan bli riktigt bra... Första steget blir att komma till rätta med färgen.


image333image334

Veckans klädval.

Har varit väldigt dålig på att blogga den här veckan, rikitgt mycket att tänka på! Men jag ska bli bättre, lovar! Här kommer iallafall ett urval på outfits från veckan. Längst till vänster, dagens. Orange oversize tröja TJUGOSJUNOLLSJU, strumpbyxor H&M, amband H&M och Indiska, örhängen Jewels. I mitten, onsdagens. Vippig kjol MQ, ribbat linne Indiska, kofta ZARA, strumpbyxor WERA och hemmagjorda raggsockar. Längst till höger, gårdagens. Tisha med tryck MQ och strumpbyxor H&M. Skoletterna från Nilson har hängt med hela veckan. Love them!

image330image332image331

080123

Huu, vad kallt det va i morse! Fick ta ut vinterjackan ur garderoben vilket man inte är van vid.. Hade nästan planerat att ta fram lite tunnare kläder i helgen men håller kylan i sig är det nog bäst att spara de varma kläderna i lägenheten ett tag till. Just nu sitter jag på jobbet men ska snart kila iväg till universitetet på föreläsning. Hoppas på en runda shopping på söder med systeryster i helgen... Är på jakt efter en väska/portfölj tillräckligt stor för alla skolgrejer. Ikväll blir det träning, sååå skönt att komma igång igen. Men nu blir det Sushi, hej sålänge!!!

Dagens önskan.

Phuu, tidig morgon och en runda till jobbet innan universitetet. Klädmässigt är min dag ganska tråkig men här kommer iallafall dagens önskan 22 januari. Lacktights Gina Tricot, linneklänning Acne, geekbrillor Prada, väska Asos, peeptoepumps TopShop och armband Kyssjohanna. Ha en bra dag!


image329

Update.

Min lördagskväll va toppen! Hanna hade fixat en riktigt trevlig fest med goda drinkar och glada människor. Senare på kvällen gick vi en runda till Oxid! Så här såg jag ut! Vippig kjol H&M, vinröda strumpbyxor WERA, body American Apparel, örhängen Indiska, armband Kyssjohanna och skoletter Nilson. Nu ska jag se en film och sen krypa till sängs. Ha en fortsatt trevlig kväll!

image328

Kvällens outfit.

image327

Ikväll blir det party för hela slanten... Hanna, en av mina allra bästa vänner sticker till Valencia ett halvår så det blir lite avskedsparty hemma hos henne ikväll. Har precis valt outfit, och så här kommer jag se ut! Vippig kjol H&M f(yndad på rean), svarta strumbyxor WERA, lackpumps från Ellos (skoletterna på bilden kommer från Burberry), vit body American Apparel, brett armband i silverbrunt från Kyssjohanna (systers), örhängen Indiska (tyvärr inte på bild) och skarfs H&M. Hoppas på en grym kväll tillsammans med vännerna. Ha en bra lördagskväll!!!







080118

Idag är det 10% på H&M, alla varor! Måste passa på att springa över på lunchen å se om jag kan få tag i skinnjackan från divided! Tyvärr hittar jag ingen bild på den men tro mig, den är grym! Finns i brunt, grått och svart och för min del blir det förmodligen den grå. Känner att jag saknar just den färgen i min garderob.

Dagens outfit.

image325



Blev tidigare hemgång från jobbet idag, för jag hade riktigt ont i benet. Nu har jag gett det en rejäl omgång med både värktabletter och Voltaren så smärtan har dämpats något.. Ska snart titta på film och sedan krypa till sängs.. Jobb hela dagen imorgon också.. Phuu..

Så här såg jag ut idag! Klänning ZARA, strumpbyxor H&M, armband Thomas Sabo, örhängen Indiska, kofta ZARA och skoletter Nilson. Klänningen är grym och absolut en favorit i garderoben.. Ha en skön kväll!!!

080117

Kommer bli en lång dag idag! Känner av en muskelbristning i benet och har riktigt ont faktiskt, och att vara på jobbet känns ganska jobbigt med smärtan. Men det är tur att Voltaren har en grym gel för muskelskador, so I´m keeping up!

Igår kväll va jag på middag hos syster Elin, och ett par glas vin blev det också! Mycket trevligt, Tack för igår Elin!

Idag blir det arbete till sena eftermiddagen och sen kanske en runda shopping på vägen hem ifall musklerna tillåter. Har hört att H&M divided i Gallerian har fått in schyssta skinnjackor (mc-modell), have to check them out! Skulle vilja ha en grå eller svart tror jag.. Uppdaterar med dagens outfit senare. Ha en bra dag!!!


Du kommer alltid att vara en del av mig...

Ingen rolig dag idag! Igår kväll fick jag redan på att min livskamrat, shetlandsponnyn SMULAN, somnat, efter 20 år i livet. Usch, jag kan inte tänka på något annat just nu.. Tänker på alla mysiga stunder vi haft och på dagen då jag fick henne för 20 år sedan. Jag va tre år och överlycklig över att få en egen häst! Men att hon är ur livet betyder inte att hon kommer lämna mig. Hon kommer alltid att finnas i mitt hjärta och i mina tankar. Älskar dej Moli!!!

Dagens outfit.

image326

Här kommer en liten uppdatering av dagens outfit. Kjol Monki, linne och örhängen TopShop, kofta Zara, strumpbyxor Wera och skarf H&M. Till det såklart mina skoletter från Nilson. Ha en trevlig kväll!

MODE 2008

Garderoben ska i vår fyllas med tunna, skira plagg gärna influerade av spännande ökenlandskap och heta savanner. Förutom de tunna plaggen kommer blommigt i alla dess former att dominera. Rutan kommer även den att vara het och i håret skall du för att hänga med i svängarna helt klart satsa på knut. Gärna uppiffad med flätor!
  image321  image322












TRENDIGT


Blommigt
- börja redan nu att att införa trenden, våren kommer så mycket tidigare, jag lovar!
Rutigt - är helt rätt i vår, på allt från skjortklänningar och kjolar till strumpbyxor och väskor.
Vippiga kjolar - är hett i alla dess färger och utföranden. Markera gärna midjan med ett skärp eller ett rep.
Knut - kommer dominera hårtrenden även i vår och sommar. Gärna med inslag av flätor.
Stjärnor
- är säsongens mest trendrätta accessoar, gärna egengjord!
Frackjackor - kan bli vårens vinnare! Matcha med tighta jeans och höga pumps!

SPARA

Starka färger
- håller i sig både på klänningar och kjolar ett tag till.

SLÄNG

Eyeliner - trenden är nu över, trots att den snyggt ramar in dina ögon.

Bilder: Aftonbladet

080114

image315

Update på dagens outfit kommer här som utlovat! Bilden är inte den bästa, men men. Idag hade jag iallafall svart ridbyxvariant från J. Lindeberg, tisha H&M organic cotton, grå ullkofta BikBok och berlockhalsband H&M. Till det de nyfyndade skoletterna från Nilson och svart kappa från Twist & Tango. Nu ska jag försöka sova lite, för imorgon blir det upp tidigt till jobbet! Mer mode blir det garanterat i morgon, sov gott!!!


Dagens önskan.

Dagens önskan bygger på vårens IT-plagg, den lilla blommiga. Denna sötnos kan shoppas på TopShop och kommer definitivt att vara ett av alternativen då min ska väljas ut. Peeptoe-pumpsen är även de från TopShop och är grymt snygga för den som vill ha något lite piffigare på fötterna i vår. Portföljen är från Mulberry, armbandet från kyssjohanna.se och geekbrillorna från Initium. Uppdaterar med dagens outfit senare. Ha en bra dag!!!
image312

Reafynd.

Även och kassan inte är välfylld just nu blev det några fynd på rean idag! Skoletter från Nilson och tisha från MQ. Gillar speciellt att de passar så bra ihop. Kommer definitivt att bäras på jobbet i morgon... Hoppas att er söndag varit toppen och att kvällen blir mysig. Adios!

image308   image309

Dagens outfit.

Idag har det blivit en lång runda på stan med pojkvännen. Tur att det va fint väder, för jag va inte på humör för regn.. Det här hade jag på mig! A-linjeformad kappa Twist& Tango, skarf Bruuns Bazar, skoletter Bianco, storskjorta Indiska och väska vintage.

image305     image306

080112

I dag fick jag äntligen sova ut lite. Veckan har varit fullspäckad från morgon till kväll med jobb och träning så skönt med lördag. Tyvärr har jag inte kännt mig speciellt bra i dag.. Lite hänging, så kvällen blir allt annat än vild kan jag säga.. Imorgon blir det förhoppningsvis en lång runda i REA-vimlet på stan tillsammans med pojkvännen, och ett välbehövligt träningspass på morgonen.. Hoppas er lördagkväll blir toppen!!!


Gårdagens outfit.

image304

Gårdagens outfit kommer lite sent.. Hade problem med uppladdningen av bilder igår så jag skriver några rader nu.. Igår annamade jag "färgadebenmodet" och hade senapsgula strumpbyxor från H&M. Till det mitt nya armband från Thomas Sabo, halsband H&M och fodralklänning Cheap Monday. På fötterna svarta skoletter Bronx och svart a-linjeformad kappa Twist & Tango. Hoppas er fredagskväll blir toppen!



080111

image303


Tidigt iväg till jobbet i morse blev det. Har inte vaknat riktigt känner jag trots en stor kaffe på vägen! Förhoppningsvis blir dagen mer händelserik. På lunchen blir det en runda till Thomas Sabo, de nya berlockerna är nämligen på G in. Hoppas jag hittar nått nytt! Ikväll blir det mys framför tv:n med nån bra film, och imorgon blir det PARTY på Gärdet!

Dagens önskan 11 januari består av jeans Sass and Bide, väska Marni, skoletter Dries van Noten, linne TopShop, armband cocoo.se och klocka Casio. Ha en bra dag!

Spring 2008.

Vårens IT-plagg börjar nu uppmärksammas och det gäller att vara ute i god tid. Helt klart kommer den blommiga klänningen att för tjejer vara vårens favorit, gärna färgglad med afrikanska influenser. H&M släppte sin springkollection förra veckan och den överraskar. Många vill-ha plagg i vår, måste jag säga. Catwalken domineras även den av blommigt, tillsammans med färgade ben. Gå loss på strumpbyxor eller stuprörsjeans i regnbågens alla färger. Nedan ses rött från Acne, klarblått från Balenciaga, modesäkra Kirsten Dunst i senapsgult och Fergie i lila highwaist jeans. Vad tycker ni?


image298image299image300image301

Favorit i repris.

image297
Dagens önskan är en av mina absoluta favoriter från hösten som gick, vilken även passar utmärkt nu till våren. Jeans J Brand,  top Marni, skoletter Marc Jacobs, armband KyssJohanna, väska Foley & Corinna och geekbrillor Initium. Tror att det är dags att förnya min garderob med lite nya IT-plagg snart.. Dags för en uppdatering av vad som bara inte får missas nu i vår. Hoppas ni får en bra dag!

080109

image296
Tidig morgon idag för att hinna till jobbet. Kände mig oerhört trött så det tog emot att gå upp när klockan ringde. Men upp måste man ju.. Tänkte ta en runda på stan på lunchen för att se om jag hittar någon ny klocka. Skulle verkligen behöva en ny nu, och det är gott om rea på klockfronten har jag hört. Funderar på favoriten från Tritoni. Vad tycker ni?

080108

image295

Dagens önskan består av jeans Sass and Bide, linne Acne, wedges Marni, väska Bottega Veneta, peacearmband cocco.se och geekbrillor Prada.


Julens karameller.

Julhelgen har bjudit på mycket roligheter hemma i Småland med alla vänner. Fredán den 21 december spenderades på PM med några glas vin, drinkar och världens bästa Madde! Kvällen till ära invigde jag min vita body från American Apparel. Till den hade jag svart vippig kjol från MQ/Zoul, vinröda strumpbyxor från H&M, svarta skoletter från Bianco ett skärp som varit mammas.

                   

Julafton firades med familjen hemma hos mina föräldrar. Trots att det va självaste julafton åkte den svarta fodralklänningen från American Apparel på.

              

Juldagen va det dags för party, hemma hos Madde! Bodyn och den vippiga kjolen hängde då med en runda till. Nyårsafton firades hemma hos Richard, en av pojkvännens kompisar. Kvällen blev lyckad och jag trivdes oerhört bra i den silverfärgade ballerinaklänningen från VILA. Lina, en av mina bästa vänner passade på att fylla år i samma veva så det blev självklart lite party hos henne också. Boxtoppen "JOY" från MTWTFSS WEEKDAY, juklapp från syster, invigdes tillsammans med den älskade fodralklänningen. Jul- och nyårsledigheten avslutades sedan tillsist med bröllop. Pojkvännens kusin Fredrik fick äntligen sin Anna. Jag piffade då till den vippiga kjolen en aning med ett paljettlinne och ett sidenband. Till det svarta strumpbyxor och lejongula pumps från H&M.

Mitt 2007 fullbordades med det på utmärkt sätt. Hoppas ni alla får ett fantastiskt 2008!!!

080107

Nytt år och nya möjligheter, va härligt.. Nu är jag tillbaka i den kungliga huvudstaden och sitter just nu på jobbet. Ikväll bär det av till gymet. Det nya träningskortet skall införskaffas, äntligen!!! Tog en runda shopping på lunchen och lyckades fynda två klänningar på Weekday. En svart loosefit-klänning från MTWTFSS WEEKDAY och en gräddvit fodralvariant från Cheap Monday. Är helt besatt av min svarta fodral klänning från American Apparel så dagens fynd kommer säkerligen även den att användas flitigt.. Updaterar med bilder på dagens fynd senare... Hoppas att jag hinner få in lite bilder från julhelgen också senare.. Ha en fortsatt trevlig eftermiddag sålänge..

Bröllop.

Idag är det dags för bröllop! Anna och Fredrik ska äntligen gifta sig.. Inte så ofta man går på bröllop så det ska verkligen bli kul.. Lite svårt att veta vad man ska ha på sig dock, men något ska jag väl lyckas gräva fram ur garderoben.. Svart och vitt går i vanliga fall bort när det är bröllop men jag och många med mig kommer faktiskt trots vett och etikett att ha svart outfit! Tycker faktiskt att en kalasig svart outfit passar utmärkt! Funderar på att ta mitt svarta tubtopslinne med paljetter från Gina Tricot, svart vippig kjol MQ/Zoul, vinröda strumpbyxor och senapsgula pumps?! Vad tror ni om det? Uppdaterar med bilder från bröllopet efter helgen.. Då kommer förhoppningsvis även lite bilder från jullovet i Småland.. Hoppas ni får en underbar helg!!!

RSS 2.0