höstens trender.


Lager på lager är en perfekt trend för vårt ofta på hösten kyliga klimat.. Klä på skira material med kraftigare, tillsätt läder!

Rött är världens hetaste färg just nu. Är du modig så klä dig i rött från topp till tå, om lite mer sansad så piffa upp outfiten med en röd accessoar.

Stickat är en av höstens stora måsten.. Klänningen, koftan och tröjan åker fram igen, är du inte rädd för att sticka ut satsa gärna på starka färger och massor av mönster..

Skinn är lika rätt den här hösten som för ett år sedan. Plocka fram skinnklänningen och byxan, tightast vinner!

Päls ska det vara i massor. Satsa på en fuskpäls eller en vintagevariant..

Rutigt en rutig kjol, kappa eller klänning räcker definitivt för att sätta stilen men är du lite mer våghalsig så mixa olika typer av rutigt från topp till tå.

Transparent är riktigt svårt men ack så snyggt.. Sätt en transparent topp över ett linne eller satsa på kraftfull transparent spets.

Cleant är en av trenderna som gör mig lite besviken eftersom jag inte gillar helt kostymmode.. Men nu gäller det att vara vuxen och städad i stilen. Kör på dräkt, kavaj, kjol eller kostumbyxor i samma färg eller mixa färger i nära nyanser om du är lite mer modig i din outfit..

Källa: Glamour

Kommentarer
Postat av: leia

och spets spets och spets:)

hoppas allt är bra:)



kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0