fokus:bohemian/indian


Kate Moss överaskar även denna säsong med underbara klänningar hos TOPSHOP. Indian och Bohemian är två av kollektionens ledord och jag bara älskar den. Klänningen ovan skulle mer än gärna få en plats i min garderob... Vad tycker du?

ny design.

Tyckte att det va på tiden att jag gjorde om designen lite på bloggen och såhär blev resultatet. Vad tycks?

hemma.


Blev en ganska kort runda shopping idag för mina fötter är riktigt härjade efter alla heels och nya skor som testats senaste veckan.. Kändes i morse som att det skulle bli en väldigt varm och skön dag så idag fick nya klänningen från Monki följa med och shoppa. Gillar den verkligen och så ser man brun och fin ut till de underbart klara färgerna.. Till klänningen hade jag tygskor från H&M, väska från Mulberry och klocka från Casio.. Nu ska jag sätta på en film och slappa i soffan.. Bye bye!!!


shopping.

Ändrade precis planerna på en lugn dag och ersatte dem med shopping på stan med systeryster och pojkvännerna.. Så nu ska jag hoppa i duschen och bege mig ner.. Later!

pain.

Idag är jag riktigt trött och ska nog ta det riktigt lugnt och bara slappa hela dagen.. Kvällen igår blev minst sagt en kväll att minnas länge och vi hade mycket trevligt hemma hos Sofia, å mycket dricka blev det.. Senare gick vi en runda till East och där blev det inte färre drinkar, vill jag lova.. Mycket, mycket trevligt!!!

Vad gör ni idag när det är fint väder?

paket till mig.


Äntligen har mina efterlängtade gladiatorsandaler från Laredoute kommit. På vägen hem ska jag smita in på posten och hämta dem, längtar!!!

lovisa burfitt.


Jag är riktigt sugen på en snygg tee till sommaren. Känner att alla kjolarna behöver lite attityd för att helheten ska bli bra.. Är riktigt sugen på dessa från Lovisa Burfitt! Du hittar dem bland annat på Weekday... Vill ha!!!


lisa på torget.

Sista dagen i maj idag och det är lite stressande att tiden har gått så fort sedan solen började titta fram tycker jag. Det är ju så otroligt mycket man vill hinna med i sommar. Jag är på ett strålande humör för det sommarafterwork på "Lisa på torget" med FFE ikväll. Ska bli ritkigt roligt att träffa folk i brancshen och dricka drinkar.. Senare blir det examensfest på Sankt Eriksplan hos Sofia.. Åå då blir det fest långt in på natten och mycket vin förhoppningsvis. Jag har min nysydda cyklamenröda tubklänning och high heels, så allt känns helrätt för party!!!

sneakpeak.


 

Denna underbara skapelse från Mulberry är nu min!


rosett.




Hos Forever 21 hittar jag alltid en massa fint varenda gång jag besöker hemsidan för inspiration. Rosettdiademet till vänster är bara så fint.. Tänk till rosiga kinder och solbrun hy i sommar.. Å vill ha!!!



080529.

God morgon! Sitter just nu på jobbet och försöker köra igång dagens arbete. Är ganska trött fortfarande efter tisdagens festligheter, men jag hoppas dagen tillåter lite uppvilning. Nu vankas det frukost i köket.. Later!

färgklick.


Idag har jag och söta Antonia kilat på stan, och då hittade jag den här sötnosen på Indiska. Har spanat in den tidigare och nu äntligen slog jag till. Älskar de starka färgerna, en riktig färgklick helt enkelt.. Vad tycker ni?

i´m done.

Gårdagskvällen blev mycket lyckad och nu kan jag verkligen pusta ut ordentligt.. Efter tentan satte vi oss på Syster&Brors uteservering och tog några öl.. Riktigt mysigt att bara koppla av med sina kära klasskompisar en sista gång på skolimrådet. Efter många varma och glassiga timmar i solen gick vi vidare till ytterligare uteserveringar ot ytterligare några öl.. Tillslut avslutade vi med riktigt party i sektionslokalen på skolan, och där fanns det gott om dricka vill jag lova! Idag är jag lite tung i huvudet men det är väl självförvållat antar jag. Nu ska jag hoppa i duschen och välja kläder för att sedan möta upp världens bästa Antonia för en shoppingrunda.. Hoppas ni får en skön dag!!!

fynda.



Ni har väl inte missat att man billigt och lätt kan fynda riktigt fina saker på Tradera... Efter att jag fyndade mina geekbrillor har jag blivit helt besatt av auktionssidan.. Kolla du med, det finns ingen anledning att ha samma saker som alla andra i gaderoben..

lovely.



Letar du liksom jag alltid efter färgglada plagg, men kommer ändå hem med svarta eller vita.. Usch vad tråkigt! Speciellt nu till sommaren när man börjar få lite färg.. Färgklicken ovan kommer från Monki och finns i butik nu, jag tycker bara att den är så snygg.. Stilsäkra Carolina bär upp den riktigt bra med hjärtformade brillor och ett vitt rep i midjan..

080526.

God morgon! Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon för att vara riktigt alert när sista dagens tentaplugg drar igång. Sitter just nu och dricker dagens första kaffe och funderar på hur jag smidigast ska gå igenom allt en sista gång. Ikväll har jag tänkt ta det lungt och samla kraft inför morgondagen.. Kanske ska se någon bra film? Greys Anatomy favoriten, Patrik Dempsey har huvudrollen i nya Made Of Honor, kanske ska slå på stort och se den.. Ska vara en riktig tjejfilm har jag hört. Någon som har sett den?

one day left...

...tills jag är har gått klart utbildningen och det känns så otroligt skönt.. Ikväll ska jag kila iväg till skolan för att stämma av lite inför det sista och nu börjar det faktiskt pirra lite i magen av nervositet...

Vad gör ni ikväll?

winberg by lindex.


Jag hoppas inte ni har missat att Caroline Winberg är Lindex ansikte utåt i i vår och sommar.. Personligen tycker jag att hon är riktigt snygg, och att hon har lyckats riktigt bra.. Kul att hon endast är 23 år och redan så framgångsrik.. Go girl!!!

blå blommor och röda läppar.


Såhär såg jag ut igår när jag hejade på Charlotte i finalen i Eurovision. På mig hade jag en blåblommig klänning som min snälla mamma har sytt , svarta strumpbyxor H&M, klocka Casio, halsband Lycka, nagellack Elin M.U.S och klarröda lackpumps från Vagabond (tyvärr inte på bilden). Som ni kanske har märkt så använder jag mitt klarröda China Red, M.U.S mycket flitigt, tror rent av att jag älskar det!

Hiss eller diss med röda läppar?

eurovision:france



Skönaste låten framfördes iallafall av Frankrike.. Vilka coola killar!!!

080525.

Förlåt för den dåliga uppdateringen nu i helgen men jag har suttit internetlös nu i två dagar! Helt sjukt vad avskärmad man känner sig, helt tappat kontakten med omvärlden känns det som. Men nu ska det bli ändring på bloggandet, om nu internet fortsätter att fungera.. Håll utkik i bloggen idag för roligheter!!!

dagens önskan.


Idag är jag på riktigt shortshumör! 501:orna från Levis är som jag tidigare sagt mina absoluta favoriter och enligt mig det utlimata it-plagget i sommar. Jag bär dem helst i en storlek större och gärna tillsammans med heels Chloé, väska Bottega Veneta, linne Topshop, halsband Cocoo och nagellack OPI. Nu väntar duschen.. Adios!

wish me luck!

Idag är det tentadags! Näst sista tentan på utbildningen och det känns riktigt bra, jag är ganska väl förberedd och är på bra humör, som bäddat för ett bra resultat.. Nu ska jag strax hoppa i duschen och göra mig iordning.. Wish me luck!

fokus:shorts


Hitta din egen favorit bland sommarens alla shortsmodeller.. Enligt modebloggerskan Elin Kling är det följande modeller som gäller i sommar och som du bara inte får missa att inhandla. Min personliga favorit är såklart de traditionella 501:orna från Levis!

Längsta upp till vänster, sommarens modefluga nämligen skinnshortsen från Dagmar, nere till vänster favoriterna 501 Levis och till höger highwaist shorts med svarta detaljer såklart från stilsäkra Acne.

Tips: Bär shortsen till pumps eller heels, gärna med riktigt hög klack!

dagens önskan.

Min dag började ju inte så lyckat idag som ni kanske vet, och bättre har den inte direkt blivit för magen gör fortfarande lika ont.. Usch! Hade jag hunnit strosa en runda på stan idag hade jag gärna klätt mig såhär iallafall.. Skinny jeans Topshop, favoritväskan Marc Jacobs, heels Mulberry, linne ala Chloë Sevigny Lanvin och läppstift M.U.S Alarm.

080521.

God morgon! Vaknade precis av att sol och fågelkvitter kom in genom fönstret, härligt med sommar! Tyvärr så ser dagen inget vidare ut för böckerna ligger redo för ytterligare en dags plugg. Verkar också som om min mage har satt sig på tvären ordentligt för världens magknip verkar det som att jag får dras med idag. Usch inte roligt alls! Hoppas på att jag kan ta en promenad ikväll i det fina vädret iallafall för att lätta upp dagens bekymmer en aning.. Nu blir det frukost!


naturnära.

Dumpa alla mörka och riktigt färgglada lack inför sommaren för nu har de naturnära tonerna tagit över. OPI sätter som vanligt trenden när det gäller naglar.. Ovan två lack från senaste kollektionen Neutral & Sheer.. Love them!

breaking news!








Fick precis reda på att det kommer bli en säsong 6 av OTH, så för alla er fans där ute vill jag bara säga att ni inte behöver vänta längre än till efter sommaren innan de är tillbaka! Underbart, eller hur!










desire.

Dagen började bra med sol från klarblå himmel men nu öser regnet ner i Stockholm, usch! Tur att man kan spendera dagen inomhus.. Hade jag hunnit gå utanför dörren idag hade jag gärna sett ut såhär! Mina älskade sandaler Laredoute, farfarskofta Åhléns, linne H&M, väska UO, armband 82 och jeans 18th Amendment.

broken.



lyssna och njut av underbara lifehouse...

tisdag.

Även idag är det dagen helt uppbokad med plugg.. Solen skiner ute så jag hade gärna tagit en lång mysig promenad men det får helt enkelt vänta tills senare.. Ska försöka uppdatera med lite roligheter senare ikväll så håll utkik!!!

dagens önskan.

Kjol Monki, väska Marc Jacobs, tee Acne, sandaler DinSko och halsband Dogeared

Solen skiner från klarblå himmel i Stockholm idag och vädret är underbart, men tyvärr kommer jag nog inte hinna vara ute så mycket för tentorna närmar sig med stormsteg. Jag skulle dock gärna tagit en fika klädd i dagens önskan!

sandals.


Har precis suttit på Laredoutes hemsida och spanat en stund efter sandaler. Jag har ju tidigare bloggat om de otroligt fina gladiatorsandalerna ovan men nu har jag också äntligen beställt dem, och förhoppningsvis dröjer det inte länge innan de kommer på posten.. Längtar!!!

mums.

Cupcakes har blivit en riktig modefluga på cefeérna runt om i stan, och jag måste säga att även jag har fallit offer för denna trend. Systeryster fick sig en mumsig en med hallon och sockertopping idag.. Visst ser de underbart goda ut!

söndag.

Har precis avnjutit en riktigt smaskig födelsedagsmiddag hemma hos systeryster. Mamma och pappa ska snart åka hem till Småland men vi fortsätter festandet hela kvällen med tårta och annat gott.. Hoppas ni får en skön söndagkväll!!!

lördag.

Plugg, plugg, plugg, riktigt tråkigt med tanke på att syster, mamma och pappa är på väg till IKEA för att shoppa. Hade gärna följt med, även om tiden är knapp just nu.. Tyvärr är det riktigt tråkigt väder i Stockholm idag, så att göra något mysigt ute är ju inte att tala om..  Ikväll blir det iallafall födelsedagsmiddag hemma hos Elin och förhoppningsvis lite paketöppning och andra roligheter.. Nu ska jag fortsätta läsa så jag blir färdig till eftermiddagen.. Vad gör ni idag?

apricot.


Våga visa dina axlar i vår och sommar.. Jag skulle gärna klä mig i dessa underbara aprikosa drömmar från Acne och Forever 21.. Vilken gillar du bäst, söt och blommig eller lagom casual och ledig?

dagens outfit.


På den stora överraskningen måste man ju fixa till sig lite, och såhär såg jag ut. Linne H&M Art By, balettkjol Indiska, geekbrillor vintage, klocka Casio, örhängen Gina Tricot, nagellack Mavala, mc-jacka H&M, väska och ballerina vintage... Nu blir det fika och Singstar för att fira födelsedagsbarnet.. Hoppas ni får en skön kväll!

surprise, surprise.

På söndag fyller Elin 21, och jag ville som vanligt försöka överraska så mycket som möjligt, så jag fixade att mamma och pappa kom hit över helgen. Vid lunch lurade jag ner henne till Odenplan och när hon som bäst försökte ge mig engagerade smakråd vid M.U.S smink hoppade de fram och överraskade henne.. Hon blev riktigt paff. Efter själva överraskandet gick vi ner på stan och lunchade allihop.. Riktigt lyckat, I love surprises!!!

shoppingtips.

Sitter just nu på jobbet och modespanar lite innan det är dags att återgå till eftermiddagens arbete. Ritkigt mycket fint hittar jag ju alltid när jag väl börjar titta runt.. Nedan har jag samlat några av mina favoriter just nu! Klänningar och sweatshirt med korta uppkavlade armar från Monki, snygga heels från Nine West, 70-tals jeans från Ellos och en kviltad clutch från Forever 21. Älskar speciellt de gladiatorinspirerade heelsen, absolut något för mig som älskar klackar.. Vilka plagg är era favoriter?


rizzo.


Massor med fina vårnyheter, både i sko och accessoarväg hittar du på Rizzo. Jag har hört på omvägar att de planerar att ta in många av vårens skomodeller från Nine West.. Håll utkik på hemsidan och i butikerna och va först på plats när de anländer.. I´ll be there!

after work.









Nu ska jag kila iväg på after work med jobbet, ska bli riktigt trevligt och jag ser fram emot god mat och några glas vin.. Vad gör ni ikväll?







dagens önskan.

image541
Idag känner jag för jeans shorts, och då såklart avklippta Levis 501. Jag hade gärna haft dem till den här otroligt söta blusen från Topshop, strumpbyxor Falke, heels med träklack Chloé (inte helt olika mina från ZARA), örhängen UO och väska Marc Jacobs.. Hiss eller diss med jeansshorts?

080514.

Underbart att vakna upp till ännu en solig dag tycker jag.. Får hoppas att det fina vädret håller i sig över helgen för då vankas det party.. Lillasyster fyller 21 år och det ska firas riktigt ordentligt.. Ska försöka styra upp något kul senare under veckan.. Känns som att det kommer bli mitt mission imorgon!

Nu sitter jag i skolan och väntar på en föreläsning, och senare i eftermiddag ska jag hjälpa till i fiket. Ikväll blir det after work med jobbet, hoppas på en riktigt mysig och lyckad kväll. Vad hittar ni på idag?


prima ballerina.

image540



Idag har jag varit en riktig ballerina och invigt min nya kjol från Indiska. Många fina komplimanger har jag fått för den och jag gilar den skarpt.. Får nog ta en favorit i repris imorgon och köra den till en lite somrigare stil. Idag hade jag svart t-shirt Indiska, glansigt silvriga leggings Twilfit, heels Depeche och mc-jacka H&M. Nu ska jag sova, tidig morgon väntar.. Sov gott!!!






gårdagen.

image539

Har varit riktigt dålig på att blogga idag men det är hela tiden så mycket kul som händer så jag prioriterar inte att sitta fastklistrad vid datorn just nu... Men här kommer iallafall ett smakprov på vad gårdagen hade att bjuda på i klädväg.. Varsågoda!!!

Jeansjacka Palaz, fodralklänning American Apparel, sjal Ted Lapidius, klocka Casio och ballerina second hand.

måndag.

God morgon, då va det måndag morgon igen.. Usch vad veckorna går fort och snart är det dags för de sista tentorna ever. Ska bli riktigt skönt att lämna skolan bakom sig och börja jobba. Idag har vi redovisning av projekt och senare ska jag smita iväg till jobbet en stund. Ska även försöka hinna med lite träning ikväll.. Har inte blivit så många pass nu under veckan då jag är totalt emot att ställa mig inomhus på maskiner och löpband när det är underbart väder ute. Nu ska jag förbereda min presentation lite.. Hoppas ni får en skön måndag!!!

stilikon: joshua jackson.

image538

Joshua Jackson, mest känd från Dawsons Creek, har blivit så mycket mer än den high school-kille han en gång var. Numera syns han alltid välklädd, både på röda mattan och på fritiden. Nu är det bara ut och leta killar! Joshua sätter ribban i vår och sommar.. I like!!!

söndag.

Hela dagen än så länge har tillbringats i solen, men nu började magen säga ifrån så jag ska försöka få i mig något att äta nu känner jag. Jag skulle egentligen ha pluggat lite finansiell ekonomi idag men solen gör att man inte direkt blir sugen på det. Ikväll ska jag förhoppningsvis kunna styra upp en fika med Johanna.. Nu ska jag laga mat.. Hoppas ni får en skön söndagkväll!!!


på djurgården.

image537

Idag har jag varit ute i solen hela dagen.. Började med att ta tegelstenen i finansiell ekonomi ut på förmiddagen och efter det tog jag och D en långpromenad till Skansen och Grönan.. Där åt vi massor med glass och njöt av det finfina vädret.. Och jag har hört att det ska bli ännu finare imorgon, håll tummarna för att det stämmer.. Nu ska jag ta det lungt en stund innan det vankas middag.. Hoppas ni får en skön lördag!!!

scribble rose skirt

image536

Idag sprang jag på denna vackra skapelse på Topshop, 499 kronor kostar den och blev med en gång en klar favorit.. Måste nog knipa en innan de tar slut.. Vad tycker ni?

rosiga kinder.

Har precis ätit fredagsmat och varvat ner efter en härlig eftermiddag i solen.. Efter skolan mötte jag upp Sara för en fika och sen blev det en runda shopping i vårsolen.. Idag har solen varit riktigt varm i Stockholm och termometern mätte 25 grader nu ikväll! Jag är inte den som klagar, soldyrkare som jag är.. Kinderna har tillochmed blivit lite rosiga..

Morgondagen kommer tyvärr att ägnas åt studier, men jag kommer definitivt att lägga mig ute på en filt och njuta i solen.. Nu ska jag se senaste avsnittet av Greys Anatomy och mysa lite i soffan.. Hoppas ni får en skön fredagkväll!!!


dagens outfit.

image535

... höll på att glömma dagens klädval..Tyvärr blev bilden väldigt mörk men hopps ni kan se hur jag ser ut ändå. Idag inviger jag ett par av de nya brillorna som kom med posten. Jag har på mig kjol MQ, linne Weekday, kofta H&M, klocka Casio, strumpbyxor H&M, jeansjacka Palaz och pumps Wera. Nu ska jag äta lite frukost och sen kila iväg.

fredag.

God morgon! Jag va otroligt dålig på att blogga igår men jag hade hur mycket som helst att göra hela dagen kändes det som. På förmiddagen va jag i skolan och eftermiddagen spenderades på uteserveringen lisapåtorget på Östermalmstorg. På källen va jag och några från klassen på företagspresentation på ett transaktionsföretag. Otroligt roligt att se företaget från insidan! Idag väntar läkarbesök på morgonen och sen vidare till skolan för föreläsning. I kväll blir det förhoppningsvis lungt mys framför tv:n med D.. Hoppas ni får en skön fredag!!!

ett litet paket.

image530
Nya glajjorna från tradera kom på posten idag inslagna i ett litet paket.. Ivrig som jag är va jag tvungen att testa direkt, och här är resultatet.. Personligen gillar jag nog de till väntser bäst.. Vad tycker ni, hiss eller diss?

agenda:onsdag

God morgon! Idag startade jag dagen med en rejäl frukost.. Havregrynsgröt, grov smörgås och ett glas juice, det kallar jag dunder frukost! Nu väntar skolan och många timmars arbete med både term-paper och valuation report. Det är inlämning imorgon så helst skulle det skickas in idag.. Senare i eftermiddag är det föreläsning och sen ska jag försöka hinna till M.U.S och se om jag hittar berry. Ikväll blir det förhoppningsvis också några glas vin med Sara.. Hoppas ni får en skön onsdag!!!

Update: Tyvärr blev det inget vin ikväll med Sara och inte hann jag med att gå till M.U.S heller.. Får försöka hinna med det i morgon istället.. Nu ska jag titta på One Tree Hill och försöka få i mig lite att äta.. Hejdå!

skrikrosacerise.

image525




Nästa sak som ska in i min sminkbag är definitivt ett skrikrosaceriset läppstift, grymt snyggt!!! Ska absolut ta mig en titt förbi M.U.S i morgon efter skolan. Den underbara färgen heter berry. Nu ska jag krypa till sängs, godnatt!!!





tips tips tips.

image523

Den 15 maj har Topshop 20% på allt i butiken!!! Veckorevyn anordnar en grym mingel- och inspirationskväll med klänningstema.. Va med och sponsra Stockholms Stadsmission under kvällen. Det bjuds på modevisning och oslagbara erbjudanden i SOUK-gallerian.. Dra på dig din favoritblåsa och bjud med en vän på kalaset!

lockar och hippieflätor.

image522

Vårens lockar och hippieflätor är ljuvliga! Det är vid sådana här fantastiska tillfällen jag önskar att mitt hår växte ut över natten.. Som vanligt sätter Mary-Kate stilen!!!

dagens låt.



lifehouse - learn you inside out...


måndag, tisdag.

image521
Hade det riktigt hektiskt med skolarbete igår kväll så jag hann aldrig lägga upp några outfitbilder men bättre sent än aldrig.. Här kommer också ett smakprov på vad jag klär mig med idag.. Kjolen är förstås den hemmasydda klänningen, linnet är från H&M och skäpet vintage. Till denna somriga outfit får det nog bli mina nya heels från ZARA. Igår invigde jag min nya kavaj från H&M Divided tillsammans med linne från H&M och highwaistjeans från Acne.. På fötterna hade jag wedges från Topshop. Nu ska jag kila till jobbet.. Hoppas ni får en mysig dag i solen.. Nu är det sommar!!!

nya glajjor.

image520
Klickade precis hem dessa glajjor från tradera.. För endast 200 kr blev båda paren mina och riktigt nöjd är jag. Imorgon kommer de på posten.. Vilka kap!!!

måndag.

Idag har jag suttit på skolan och skrivit arbete hela dagen.. Usch vad trist det låter men det är faktiskt skönt att man äntligen börjar se ljuset i tunneln.. Nu ska jag snart g en runda till affären och handla lite.. Är ganska tomt i kylskåpet nu måste jag ärligt erkänna.. Senare ikväll blir det ytterligare jobb framför datorn, men hoppas att jag hinner se senaste GG och lägga upp lite sköna outfitbilder från dagen iallafall innan det är dags för sängen.. Ses snart!!!


lycklig!

image521

Har precis kommit hem från en lyckad runda shopping på stan.. Även om min promenad inte va tänkt att bli shopping så har jag en tendens att hamna i affärerna ändå.. Jag lyckades hitta den marinblå midjekorta kavajen på H&M Divided, som jag velat ha ända sen jag såg den första gången, men som jag aldrig hittat i rätt storlek.. Tyvärr fick jag ingen bra bild med den på men kolla gärna in hur fin Filippa är i sin!! I bara farten blev det ett vitt tublinne och långa leggings från H&M också.. Nu ska jag laga lite mat och titta på Gossip Girl.. Hoppas ni får en skön söndagkväll!!!

söndag.

Solen skiner ute och vädret är underbart i Stockholm idag. Nu kommer iallafall jag att kalla vädret för sommar från och med nu! På morgonen hade jag helt och hållet ställt in mig på att plugga idag och lägga huvudet i min 600 sidor tjocka bok om aktieportföljer, på engelska. Men när jag skulle sätta mig hittade jag inte boken.. Den är spårlöst försvunnen och jag hittar den inte någonstans.. Så nu har jag helt plötsligt ingenting att göra idag.. haha.. Men jag funderar på om jag skulle slänga på mig lite kläder och gå ut på en långpromenad i solen.. Ja det ska jag!  See you all later!!!

klä dig som kling!

image520

Modeprinsessan Elin Kling lyckas som alltid väldigt bra med att skapa en outfit som drar till sig uppmärksamhet. Jag älskar hennes stil och följer hennes bravader slaviskt.. Här fastnade jag speciellt för kjolen från Topshop, som förövrigt skulle passa utmärkt i min annars ganska enfärgade garderob.. Sno stilen med halsband Dogeared, heels Partizia Pepe och linne Topshop..

how cute?

image519

Sandaler saknar jag mest i min skogarderob, men hittar sällan några som jag känner att jag verkligen vill ha. Men när man springer på sånna här söta så är vill-ha känslan enorm. Vilka gillar ni bäst?

Bilder: Laredoute, Browns Fashion, Urban Outfitters och Rules By Mary

twist&tango.

image518

Har länge funderat på att köpa en lång klänning. Hittade denna fining (th ovan) på twist&tango för några månader sedan, men jag köpte den aldrig. Ångrar mig såklart varenda gång jag ser den. Tyvärr så kräver den sortens plagg att man är något längre än vad jag är, men hittar jag den i butik fortfarande så kommer jag garanterat att slå till.. Frida Fahrman är förövrigt väldigt fin i sin. Vad tycker ni? Hit eller diss med lång klänning?

bustier.

image517
Topshop har alltid massor med fint man vill ha. Det har blivit ett populärt alternativ att klä sig i korsett istället för de traditionella linnena.. Denna gillar jag skarp.. Sött med spetsen och helt rätt med marint.. Bär upp den med stuprörsjeans och heels i sommar!!!

älska tradera!

image514

Igår kväll budade jag hem denna underbara vintageclutch från tradera. För endast 57 kronor blev den min.. Rikigt fina saker går att hitta för nästan inga pengar alls.. Gå in på hemsidan å titta vetja!

kostym.

image513
I Cheap Mondays nya Kostym-kollektion hittar du dessa godingar. Kjolen med hängslen finns även i ljusgrå men svart är ju alltid svart.. Jag är riktigt sugen på oversizekavajen.. Den skulle göra sig riktigt bra ihop med ljusa stuprörsjeans nu till sommaren.. Får bege mig till Weekday i veckan och se om de har några kvar.. Nu ska jag laga lite mat.. Adios!

opi goes india

image511
India är nya sommar- och vårkollektionen från OPI.. Alltfrån naturligt ljusa till skrikigt rosa lack finns att välja mellan. De rosa och röda nyanserna är helt klart mina favoriter.. Vad tycker ni?

gemma ward.

image509

Australiensiskan Gemma Ward, 20, är min absoluta omslagsfavorit, här på på omslaget av Numéro, november 2006, och med somrig look på Vogue  juli 2006. Som 16-åring utsågs hon till en av de nio hetaste modellerna i världen, och har sedan dess gått visningar för princip alla de stora modehusen. You go girl!

dagens önskan.

image508
Jeans Topshop, glajjor Ray Ban, Messenger bag Mulberry, Heels Forever 21 och boxtop Monki.

innesittarväder.

Idag är det riktigt mulet och hemskt i Stockholm.. En riktig innesittardag om ni frågar mig. Jag kommer ägna dagen åt att göra klart vårens uppsatser och annat trist skolarbete som ska in.. Uppiggande är iallafall att det är de sista skolarbeten som jag kommer göra.. I morse steg jag upp tidigt och gick iväg till gymet för ett morgonpass. Riktigt skönt att köra igång dagen med träning.. Vad gör ni på er lediga fredag?

4 år.

Idag har jag och D varit tilllsammans i fyra år, och det ska firas med mysfika och promenad i solen nu på förmiddagen. Ikväll blir det restaurangbesök och annat kul.. Hoppas ni får en superdag!!! 

RSS 2.0