nu flyttar bloggen..

Från och med ikväll hittar ni min och systers gemensamma modeblogg på http://systrarnasmode.blogspot.com.. Kolla in!

flytt.

Inom kort kommer min blogg att flyttas till en ny sida och jag kommer då att börja skriva tillsammans med min syster.  Detta kommer innebära en ordentlig nystart med bättre uppdatering och fler inlägg.. Hoppas ni vill fortsätta följa vår gemensamma modeblogg!

080813.

Idag har jobbdagen känts riktigt lång och det ska bli skönt att komma hem och ta det lungt.. Ska försöka hinna med lite träning också men just nu känns det som att motion kommer i andra hand. I morgon kväll ska jag gå på Mamma Mia med syster och hinna med en fika med Maria och Antonia på eftermiddagen.. Ska bli mysigt att ta igen sommarens skvaller.. Senare i helgen står det party och shopping på agendan.. Vad gör ni idag?

hösten har kommit...

...till ZARA! Igår va jag där en runda efter jobbet för att spana in de nyinkomna höstplaggen och som vanligt kliar det i fingrarna och man vill ta med sig en massa saker hem. Köpte med mig en svart kostymkjol som blir perfekt till jobbet.. Hittade också ett par riktigt snygga stövletter med träklack och lite högre skaft som jag ska lägga vantarna på idag.. Kolla in hemsidan och bli inspirerad du också!

dålig uppdatering...

Förlåt för den dåliga uppdateringen senaste tiden. Jag har under semestern varit hemma hos mina föräldrar i småland och deras adsl fungerar inte alltid som man har tänkt sig.. Har dessutom haft väldigt fullspäckat schema de senaste veckorna och då har bloggen helt enkelt inte prioriterats. Ber om ursäkt för detta, och hoppas att ni kommer fortsätta att följa bloggen framöver.


soligt på västkusten.

Onsdagen och torsdagen spenderades på underbara Västkusten med syster, mamma och pappa.. Vi hann besöka Marstrand, Lysekil, Smögen, Fjällbacka och Grebbestad.. Ljuvliga orter allihop och jag kommer definitivt att återvända dit för semester nästa år. Bilder finns det såklart i massvis men här kommer ett litet smakprov vad minisemestern bjö på i klädväg. I Lysekil hade jag en hemmasydd klänning som jag fått av mormor, skor från WERA och skärp som jag köpt vintage. I Smögen gick jag klädd i mina älskade sandaler från Rules By Mary, linne från Monki och hemmasydd kjol i sommarfärgen rosa.. Axelremsväskan från Mulberry hänger som vanligt med.. Två riktigt mysiga sommaroutfiter enligt mig, vad tycker ni?

RSS 2.0